Life&style

Piće koje bismo lako mogli zavoljeti - džin s okusom Jaffa keksa

  • Džin je posljednjih godina jedno od najpopularnijih pića 
  • Vidjeli smo mnogobrojne kombinacije s džinom kao što je ona s kavom, kolagenom...
  • Sada je u prodaji džin s okusom popularnih Jaffa keksa

Već nekoliko godina džin ne silazi s trona najpopularnijih i najprodavanijih pića diljem svijeta. Pijemo ga s raznim dodacima i začinima, a uz njega vežemo tople ljetne večeri i druženja ne terasi uz prijatelje. Koliko je popularan govori i činjenica da ga se dodaje i raznim proizvodima pa smo tako mogli vidjeti majonezu od džina, kupke za kadu, kavu, sladoled, balzame za usne, a vrlo često je i dodatak kolačima. 

Možda vas zanima U prodaji je majoneza s okusom džina, a na pakiranju je i upozorenje. Bi li se usudila probati ovu delikatesu? Rubrika Life&style Life&style

No, posljednje iz ponude jako nas je razveselio, a radi se o džinu s okusom popularnih Jaffa keksa. Sada će na svoje doći svi ljubitelji naranče i čokolade, a i svi ostali koji vole isprobavati nove okuse. 

Proizvodi se tako da se destilira džin s narančom, Jaffa keksima, koricom svježe naranče te kakao prahom, a u opisu piše kako objedinjuje okus kakav smo i očekivali. Stručnjaci kažu da je odličan sam, ali i uz dodatak leda ili tonika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jaffa Cake Gin (@jaffacakegin) on

Iz džina stoji brend Master of Malt koji je postigao spojiti okus džina, naranče i bogatu, zemljanu notu čokolade. Kod finalnog okusa osjeti se još nota tamne čokolade te smreke. 

Možda vas zanima Džin tonik kava: ovo bi moglo postati tvoje omiljeno piće ovih blagdana Rubrika Life&style Life&style
Photo: None

Komentari 0