Life&style

U prodaji je majoneza s okusom džina, a na pakiranju je i upozorenje. Bi li se usudila probati ovu delikatesu?

  • Čuli smo i probali razne kombinacije okusa, no majoneza s okusom džina nas je iznenadila
  • Ova posebna majoneza može se pronaći na web stranici Firebox po cijeni od 51 kune
  • Izmišljena je u jednom amsterdamskom restoranu, a savršeno pristaje uz morske plodove, piletinu i čips

Džin je posljednjih godina jedno od najpopularnijih pića, a samim time su se pojavili i razni proizvodi s okusom upravo ovog pića. Tako smo imali prilike vidjeti balzam za usne, čaj, razne deserte s okusom džina, kuglice za bor, ali džin tonik pedikuru. I kad smo mislili da nas ništa ne može iznenaditi, pojavila se majoneza s okusom džina. 

Možda vas zanima Svijeća s mirisom McDonald'sovog cheeseburgera... Uzimamo nekoliko komada! Rubrika Life&style Life&style

Na stranici Firebox smo tako pronašli ovu neobičnu majonezu koja se prodaje po cijeni od 5,99 funti, odnosno 51 kune. Iako nam ova kombinacija zvuči bizarno, s druge strane prevladava doza znatiželje. Ovaj dodatak jelima izmišljen je u amsterdamskom ribljem restoranu ''Mossel En Gin'', a preporučuje se jesti uz morske plodove, piletinu, ali i čips. Ne smijemo zaboraviti da je prikladna i za vegetarijance.

 | Autor: Firebox Firebox

Možda vas zanima Jesi li znala da sada postoji i čaj s okusom džin-tonika?! Rubrika Life&style Life&style

U plavu tubu majoneza s crvenim čepom dodana je mala količina pravog džina, pa na pakiranju stoji upozorenje da proizvod sadrži dva posto alkohola. Što kad je riječ o majonezi doista zvuči bizarno. Zato, ako voziš - ne jedi previše ove majoneze.

Majoneza dolazi u pakiranju od 170 mililitara te je žute boje, a vrlo je brzo postala popularna pa ima i vlastiti Instagram profil. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gin Mayo (@gin_mayo) on

Nas je u redakciji doista podijelila, nekima doista zvuči odvratno, ali neki bi ju željeli probati. Što ti kažeš? 

Photo: Firebox

Komentari 0