Life&style
Pepco nova kolekcija

Pepcova nova kolekcija za uređenje doma: Čarobne kombinacije zelene, zlatne i sive za savršenu jesen

  • Pepco ima novu kolekciju za uređenje doma koja će unijeti pravi jesenski ugođaj u svaki interijer
  • Predivne nijanse tamnozelene kombinirane s raskošnom zlatnom i zagasitom sivom krase nove predmete iz jesenske kolekcije
  • Elegantne dekoracije iz nove kolekcije svojim će dizajnom i praktičnošću doprinijeti  posebnom jesenskom uređenju doma

Pepcove nove kolekcije za dom uvijek se s nestrpljenjem iščekuju, a nakon predivnih ljetnih, sad su na redu i one jesenske. Nova Pepco jesenska kolekcija za uređenje doma već ima hit predmete koji su i nas oduševili, a dolaze u predivnim raskošnim nijansama tamnozelene, zlatne i sive. 

Pepco nova kolekcija | Autor: PEPCO PEPCO Pepco nova kolekcija

Lampe, mirisne svijeće i mekane, baršunaste tkanine ukrasnih jastuka i zavjesa stvorit će pravi jesenski ugođaj i opuštajuću atmosferu. Ovi elegantni detalji jednostavnog su i praktičnog te modernog dizajna koji će unijeti šik jesenski izgled u razne prostorije životnog prostora.

Mirisna svijeća u staklenoj posudi

Ovaj model mirisne svijeće dolazi u dvije boje, tamnozelenoj i zlatnoj, s metalnim poklopcem, a dostupni su i razni mirisi za stvaranje omiljenog ugođaja. Predivna mirisna svijeća može se kupiti na Pepco službenoj stranici ili u Pepco trgovinama po cijeni od 37,67 kuna.

Pepco nova kolekcija | Autor: Instagram @pepcohr Instagram @pepcohr Pepco nova kolekcija - mirisne svijeće

Stolna lampa

Elegantna lampa sa sjenilom od baršunaste tkanine dolazi u dvije predivne kombinacije boja, sa sivim sjenilom i srebrnim metalnim postoljem te s tamnozelenim sjenilom sa zlatnim postoljem. Lampa će se predivno uklopiti na noćni ormarić u spavaćoj sobi ili manji stolić u dnevnom boravku te pridonijeti ugodnoj atmosferi svojim osvjetljenjem. Stolna lampa dostupna je u Pepcu po cijeni od 52, 74 kune.

Pepco nova kolekcija | Autor: Instagram @pepcohr Instagram @pepcohr Pepco nova kolekcija

Zavjesa od baršunastog materijala

Za upotpunjavanje jesenskog ugođaja tu su i zavjese od mekanog baršunastog materijala iz nove Pepco kolekcije koje će se svojim jednostavnim dizajnom lako uklopiti u dnevni boravak ili spavaću sobu. Jedna zavjesa iz nove jesenske kolekcije dostupna je na Pepco službenoj stranici te u trgovinama po cijeni od 75,35 kuna.

kobalt plava Možda vas zanima Ovo je najtrendi boja jesenske sezone u interijerima - donosimo najljepše komade iz trenutnih kolekcija Rubrika Life&style Life&style

Jastuk s navlakom od baršunastog materijala

Također dostupan u dvije predivne boje koje prevladavaju u kolekciji, tamnozelenoj i sivoj, jastuk s navlakom od baršunastog materijala idealan je elegantna ukras za dnevnu ili spavaću sobu. Jastuci se u Pepco trgovinama te na stranici mogu kupiti po cijeni od 52,74 kune.

Pepco nova kolekcija | Autor: Instagram @pepcohr Instagram @pepcohr Pepco nova kolekcija - ukrasni jastuci

Komplet od dvije šalice

Ove šalice iz Pepcove nove kolekcije predivnog su dizajna sa zlatnim detaljima koji će svako ispijanje kave ili čaja učiniti baš posebnim. Dostupne su u dvije kombinacije boja, bijeloj te zelenoj sa zlatnim detaljima, po cijeni od 37,67 kuna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PEPCO Hrvatska (@pepcohr)

Možda vas zanima Čarobna inspiracija īmāno studija: Njihovi neobični dodaci za dom svakom prostoru daju na posebnosti Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @pepcohr

Komentari 0