Life&style

Pepco ima novu kolekciju za dom od prirodnih materijala, neki komadi su neodoljivi

  • Pepco nas je razveselio novom kolekcijom za dom 'Dom u skladu s prirodom'
  • Kolekcijom dominiraju prirodni materijali poput drva, bambusa i jute te zemljane boje
  • Kao i u svakoj, predmeti u ovoj kolekciji za sve prostorije našeg doma dolaze po pristupačnim cijenama

Pristupačne cijene i privlačan dizajn glavni su aduti Pepcovih kolekcija za dom. Posljednja kolekcija za dom poljskog brenda poznatog upravo po niskim cijenama, posebno nam se svidjela jer je Pepco uspio u atraktivan dizajn ukomponirati prirodne materijale i tako stvoriti jednu ekološki održivu kolekciju u skladu s prirodom. A što smo bliže prirodi, to su mir i sklad veći stoga je dobro dom ispuniti proizvodima koji će svaki interijer pretvoriti u idealni kutak za opuštanje.

 | Autor: PEPCO PEPCO

Pri tome će nam pomoći prirodni materijali kojima Pepcova kolekcija 'Dom u skladu s prirodom' ima na pretak, i to za svaku prostoriju našeg doma. U kolekciji se mogu pronaći predmeti u materijalima i bojama karakterističnima za boho stil, a posebno nam se sviđaju njihove ukrasne tegle i vaze koje će svaku biljku učiniti još ljepšom.

Možda vas zanima Mirisne svijeće domaćeg brenda produžit će ljeto i u dom unijeti mirise Hvara, Raba, Lokruma Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: PEPCO PEPCO Keramička vaza 75, 35 kn (10 Eur), Buket suhog cvijeća 90,41 kn (12 Eur), Drvena vaza 113,02 kn (15 Eur)

Prirodne materijale posebno volimo u spavaćoj sobi koja treba biti naša opuštajuća oaza. Pepcova kolekcija nudi mnoštvo detalja za uređenje spavaće sobe, a nama se posebno svidio 100% pamučni tepih, stropna lampa od bambusa i jutena vreću za odlaganje, koji se savršeno uklapaju i daju dašak boho stila našoj najdražoj prostoriji.

Uz ovih 8 osam pravila svaki dom može izgledati kao iz luksuznog magazina

 | Autor: PEPCO PEPCO Tepih 100 % pamuk 150, 69 kn (20 Eur), Stropna lampa 226,04 kn (30 Eur), Jutena vreća 75,35 kn (10 Eur)

Prirodni materijali dodatno nas približuju prirodi, a aromatične svijeće umiruju naša osjetila. Pepcova svijeća napravljena je od soje a nalazi se u elegantnoj staklenoj posudi, žuto smeđeg dizajna.

 | Autor: PEPCO PEPCO Svijeća 90, 41 kn (12 Eur)

Pepco se pobrinuo i da nam kuhinja i blagavaonski stol budu u istom stilu. Uz novi set šalica, tanjura, pribora za jelo i stolnjaka svaki će stol izgledati kao iz magazina. 

 | Autor: PEPCO PEPCO

U novoj kolekciji pronašli smo komplet čaša prirodnih zemljanih žuto smeđih boja i modernog dizajna koje savršeno pripadaju uz smeđe, keramičke tanjure. Stavimo li ih još na ovaj elegantan stolnjak bež boje i od prirodnih materijala, svaki stol je kompletiran. 

 | Autor: PEPCO PEPCO Stolnjak 113,02 kn (15 Eur), Keramički tanjur 45,21 kn (6 Eur), Komplet 2 čaše na stalku 82, 88 kn (11 Eur)

Svi proizvodi dio su aktualne ponude kolekcije 'Dom u skladu s prirodom' i dostupni su do isteka zaliha, a čitavu kolekciju možeš vidjeti ovdje

Photo: PEPCO
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Super