Life&style

Pa tko bi im odolio! Najslađe mica mace odjednom su odlučile postati chic detalj u kosi

  • Brend Coucou Suzette već sedam godina oduševljava zaljubljenike u neobične modne dodatke koji su kičasti na najzabavniji način
  • Nastao je potpuno slučajno, kao bunt protiv Instagram cenzure bradavica, a dio njihovog genijalnog asortimana može se pronaći i u ponudi concept storea Shareno
  • Nas su oduševile kopče za kosu inspirirane preslatkim bengalskim, perzijskim i neva masquerade macama

Da Instagram svojim ograničenjima, pravilima i smjernicama nije, između ostalih stvari, zabranio bradavice, a što je u konačnici dovelo i do tragične cenzure plakata filma 'Paralelne majke' Pedra Almodovara, ostali bismo zakinuti za veseli, šareni i na najšarmantniji način kičasti svijet Juliette Mallet, ilustratorice s pariškom adresom koja je 2016. slogan 'free the nipple' i sve što dolazi uz njega odlučila podržati stvaranjem keramičkog prstena u obliku dojke kojeg je poklonila prijateljici. 

 | Autor: Coucou Suzette Coucou Suzette

No kako to nerijetko biva, čim je fotografija s ovim prstenom završila na Instagramu, mnogi su poželjeli jedan pa je Juliette tako, zadivljena entuzijazmom, počela prodavati svoje kreacije online, a u stvaranje se zaljubila u tolikoj mjeri da je dala otkaz na poslu i s osmijehom se od uha do uha otisnula u novu avanturu! I tako je nastao brend Coucou Suzette koji cvjeta i sedam godina kasnije.

Možda vas zanima Svjetski bestseler stigao je u naše knjižare. Dirljiva priča uz koju se smije, uči i raste mačkoljupci posebno ne smiju propustiti Rubrika Life&style Life&style

Juliette jednostavno crta ono što voli i od toga izrađuje kreativne dodatke, nerijetko inspirirana stripovima, ali i svim ritualima u kojima svakodnevno uživa, kao na primjer keramikom, vrtlarenjem ili crtanjem u travi u društvu svoje ogromne bernske planinske ljubimice  Joyje.

Veseli crteži tako su odjednom postali šareni i kičasti modni dodaci - retro značke, čarape s otkačenim uzorcima, kreativan nakit i cool kopče za kosu, a nama su se posebno svidjele ove potonje u obliku preslatkih mica maca koje smo pronašli u ponudi concept storea Shareno.

Možda vas zanima Od svilenih marama do šalica i nakita, dućančić u Dubrovniku posvećen je ljubavi prema mačkama Rubrika Life&style Life&style

Inspirirane Julietteinom mezimicom Suzette kojoj brend i duguje ime, bengalske, perzijske i neva masquerade mace postale su chic detalj u kosi koji uvijek popularne i šarmantne podignute frizure čini još neodoljivijima.

 | Autor: Instagram @coucousuzette Instagram @coucousuzette

Izrađene su od celuloznog acetata, cijena im je 16 eura, provjereno mame osmijehe na licima, a vrlo je lako moguće da ćemo u ponudi naći sliku i priliku svoje omiljene predilice. Apsolutno su među najkičastijim dodacima s kojima smo se ikada susreli, ali, ako se nas pita, to im samo dodatno daje na šarmu. Uostalom, život je prekratak da bismo nosili dosadne modne dodatke!

Photo: Coucou Suzette

Komentari 0