Life&style

Ovog tatu zovu ''ocem godine'', a razlog su prekrasne frizure koje radi kćerkici

  • Odgajanje djece, a pogotovo kao samohrani roditelj, nije nimalo lako, a to zna i Greg Wickherst 
  • On sam odgaja djevojčicu Izzy i ide mu jako dobro, no jedinu mu je pravljenje frizura predstavljalo problem
  • Malo po malo krenuo je učiti kako napraviti frizure, a danas imam nadimak ''The Hair dad''

Mnogima se odgoj djece čini lagan, no samo roditelji znaju koliko je taj posao zahtjevan. Posebno ako ste samohrani roditelj, a još više tata koji sam odgaja djevojčicu, poput Grega Wuckhersta i njegove kćerkice Izzy. Nijedan aspekt odgoja djevojčice ga nije zaobišao, ali problem mu je jedino stvarala kosa, odnosno pravljenje frizura. 

Možda vas zanima Evo zašto bi uvijek trebala kupovati velika pakiranja šampona i gelova za tuširanje Rubrika Beauty Beauty

Jednom prilikom Greg je izjavio kako mu je najdraži dio dana jutro kad se probudi, a njegova uspavana kćer mu gurne lice u vrat kako bi se mazila. Iako su mu to slatki trenuci, upravo tada ga čeka raščešljavanje kose malenoj i frizura kakvu već djevojčica poželi. ''Počeo sam joj vezati kosu u rep i iz nekog razloga nisam to mogao shvatiti'', izjavio je. No, nije odustao već je za zamolio pomoć kozmetički odjel škole u kojoj radi te je pohađao lekcije o oblikovanju kose. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Greg Wickherst (@thehairdad) on

Više je sati proveo vježbajući frizure na lutkama, a zatim mu je instruktorica pokazala kako napraviti pletenicu, punđu i ostale frizure. Nakon što je u teoriji svladao sve zadatke, bilo je vrijeme da ih počne raditi i Izzy. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Greg Wickherst (@thehairdad) on

Otac i kćer veoma su se zabavljali radeći frizure te ih je to dodatno zbližilo. U tom procesu, Greg je započeo i revoluciju frizura za malu djecu. Svoje znanje je odlučio prenijeti i na druge tate koji se potencijalno bore s istim problemom. Na YouTubeu je objavio poučne videe, a pokrenuo je i Facebook stranicu koja nudi inspiracije te ju je nazvao ''The Hair Dad''.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Greg Wickherst (@thehairdad) on

 Brojni očevi su krenuli Gregovim stopama te su mu zahvali da i oni sad mogu usrećiti svoje kćeri. Unatoč tome, Greg nije pun sebe te priznaje kak njegovi prvi pokušaji nisu za objavljivanje te da vježbom postaje sve bolji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Greg Wickherst (@thehairdad) on

Možda vas zanima Sjajne fotografije! Evo kako izgledaju ljudi prije i nakon što dobiju djecu Rubrika Life&style Life&style

Školu u kojoj radi je čak organizira ''Dan frizura za očeve i kćeri'' na kojem će Greg pokazivati drugim tatama od najjednostavnijih pa sve do kompleksnijih frizura. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Greg Wickherst (@thehairdad) on

Unatoč novostečenoj slavi, Gregu je najvažnije zajednički provedeno vrijeme s Izzy svaki dan. Malena možda ne razumije zašto odjednom njezin tata privlači toliko pažnje, ali voli njegovu vještinu. Najbolje od svega je to što je još dovoljno mala da će joj tata godinama moći praviti frizure.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Greg Wickherst (@thehairdad) on

Ovaj tata je svakako inspiracija svima načinom na koji se htio poboljšati kao samohrani otac, a to mu se isplatilo na najbolji mogući način. Svaka čast! 

Možda vas zanima Ako imaš tanku kosu, jedna od ovih 12 frizura stvorena je za tebe Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0