Life&style

Ovog prosinca u Zagrebu se otvara Muzej mamurluka! Znaš li nekoga tko ga treba posjetiti?

  • Ovoga prosinca u Zagrebu se na adresi Preradovićeva 8 otvara novi inovativni muzej - Muzej mamurluka
  • U muzeju će biti predstavljene priče o mamurluku, a svatko od nas je pozvan sudjelovati u radu muzeja slanjem vlastite "mamurne anegdote"
  • Muzej s radom službeno počinje u nedjelju 1. prosinca, a bit će otvoren svakog dana od 9:00 do 23:00 sata

Uz Muzej prekinutih veza i Muzej iluzija, grad Zagreb će ovog prosinca dobiti još jedan jedinstvenu muzej - Muzej mamurluka. Da, dobro si pročitala! Prvi muzej Mamurluka u svijetu otvara se 1. prosinca na adresi Preradovićeva 8. Ideja ovog jedinstvenog muzeja rodila se prilikom večernjeg izlaska, kada su studenti Rino Duboković i Roberta Mikelić zajedno s društvom krenuli prepričavati vlastite priče o pijanstvima. Ovaj projekt uspješno su ostvarili uz pomoć svojih kolega i prijatelja studenata koji su pridonijeli realizaciji ideje i uređenju odabranog prostora.

Možda vas zanima Trebat će ti ovih dana! 12 savjeta protiv mamurluka Rubrika Life&style Life&style

Atmosferu  mamurluka dočarat će četiri prostorije, a avantura počinje ulaskom u Muzej gdje je vizualno dočarana prva stanica puta koji počinje izlaskom iz zagušljivog kluba ili bara. Također, u prostoru će biti izložene "priče o mamurluku" na hrvatskom i engleskom jeziku.

Možda vas zanima Bila sam poštarica na jedan dan! Evo kako je to izgledalo Rubrika Život Život

Ako i ti želiš doprinijeti fundusu ovog inovativnog muzeja vlastitom pričom to možeš učiniti putem maila na: museumofhangovers@gmail.com ili na Facebook stranici: www.facebook.com/muzejmamurluka. Za vrijeme trajanja Adventa, muzej će biti otvoren svakog dana od 9:00 do 23:00 sata. Cijena ulaznice je 25,00 kn, dok će studenti trebati izdvojiti 20,00 kn. Mi ga obavezno dodajmo na listu mjesta koje želimo obići ovog prosinca!

 

Photo: Shutterstock/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Marie

    Marie

    Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao ... prikaži još!
  • Avatar Marie

    Marie

    Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao ... prikaži još!