Life&style

Ovo su najslađe božićne čestitke s domaćim potpisom, i još su na popustu!

  • Iza brenda Dilemma posters stoje Ema Juretić i Ivan Dilberović, a njihov potpis nose i slatke božićne čestitke
  • Baš kao i posteri i ilustracije po kojima su poznati, i čestitke su ručno nacrtane i proizvedeneu Hrvatskoj
  • Dolaze u setu od šest komada s različitim motivima, a povodom Black Fridayja cijena je snižena cijeni

Nekada davno prije, čestitke su bile neizostavan dio svakodnevice i nešto što se obavezno poklanjalo povodom rođendana, raznih slavlja i blagdana. Otkako su nam brojni drugi komunikacijski kanali postali dostupni s razvojem tehnologije, čestitke su nekako pale u drugi plan, no lijepo je vidjeti da još uvijek postoje oni koji ih cijene te rado i šalju i primaju.

Možda vas zanima Chia Cups puzzle: brend poznatih šalica s točkicama sad je izdao i slagalicu sa svojim potpisom Rubrika Life&style Life&style

U Engleskoj se one još uvijek daruju redovito, a zbog čega ih je moguće kupiti na doslovno svakom koraku i, za razliku od naših krajeva u kojima se čestitke eventualno šalju onima koje nećemo imati prilike vidjeti, tamo se daruju i i kada ljudi jedni drugima dolaze u posjetu, da ostanu za uspomenu. 

 | Autor: Dilemma posters Dilemma posters

Unatoč tome što je onih što šalju čestitke sa svakom godinom sve manje, ono što nam definitivno rasplamsava želju da ih u opticaju bude što više je divan dizajn, a posebno nam je drago kada je s hrvatskim potpisom. Jedne od najljepših one su domaćeg brenda 'Dilemma posters' i inače poznatog po posterima s divnim ilustracijama, a božićne čestitke koje dolaze u setu od šest komada ručno su nacrtane i izrađene u Hrvatskoj.

 | Autor: Dilemma posters Dilemma posters

Redovna cijena seta od 6 čestitki s božićnim motivima poput poklona, snježne kugle, imele i pisma te jedne, u božićno ruho umotane urbane i ruralne sredine, iznosi 90 kuna, a povodom Black Fridayja i one su se našle na popustu pa ih se tako sada može kupiti za 63,00 kune.

Možda vas zanima Zara Home ima najmaštovitije kalupe za božićne kolače. Čak i valjak za tijesto ostavlja uzorak jelena! Rubrika Life&style Life&style

Kako su i rekli sama Ema i Ivan koji stoje iza brenda, "čestitke uvijek i svakome izmame osmijeh, stoga izvucite najdraže nalivpero, našiljite olovku, zasučite rukave i prelijte lijepe misli na papir. Napišite vašim najmilijima nekoliko riječi od srca i ostavite im trajnu uspomenu. Male stvari, pogotovo ovih dana, imaju posebno značenje. Male stvari čine razliku!"

Photo: Dilemma posters

Komentari 0