Life&style

Ovo je najslađa mala kućica koju smo vidjeli, ima čak i ljuljačku i staklenik

  • Minijaturne kuće su hit, u 20-ak kvadrata je sve što čovjeku treba, a ako su još i na kotačima, mogu se i seliti
  • Takva je i Elsa, kućica koja ima još jednu posebnost i vlasnicima omogućuje neovisnost
  • Uz glavnu kućicu ovo preslatko zdanje na kotačima ima trijem i mali vrt sa staklenikom, može li biti slađe?

Mnogima je veličina bitna, ali imale smo se prilike puno puta se uvjeriti – mali domovi jednako mogu biti savršeni kao i veliki. Prednost takvih slatkih i promišljeno uređenih prostora je što su zapravo putujući domovi na kotačima, a među njima je i Elsa, posebnija od drugih, jer dolazi s vlastitim staklenikom i trijemom. 

Možda vas zanima Tko nije maštao o kućici na drvetu? Evo je u Gorskom Kotaru i može se unajmiti za odmor Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: facebook@olivenesttinyhomes facebook@olivenesttinyhomes

Glavna kuća površine 30-ak četvornih metara ima i dnevni boravak kakav susrećemo u većini domova – prozračan i svijetao, s prozorima i udobnim kaučem koji se može razvući.

 | Autor:

Mala rješenja za odlaganje raspoređena su po cijeloj kućici, pa se tako ispod stepenica koje vode u spavaću sobu na galeriji, nalaze ladice i spremišni prostor

 | Autor: facebook@olivenesttinyhomes facebook@olivenesttinyhomes

Kuhinja je opremljena hladnjakom, pećnicom na plin u standardnoj veličini kao i velikim sudoperom od nehrđajućeg čelika, a za blagovaonskim visokim stolom četvero osoba može komotno pojesti svoju večeru. 

Možda vas zanima Evo zašto bi uvijek trebala kupovati velika pakiranja šampona i gelova za tuširanje Rubrika Beauty Beauty

 | Autor: facebook@olivenesttinyhomes facebook@olivenesttinyhomes

No, ono čime Elsa osvaja je zapravo druga prikolica od tek osam četvornih metara koja se pričvršćuje na glavnu kuću, a predstavlja mali povrtlarski raj. Mini staklenik omogućuje uzgoj voća i povrća tijekom cijele godine, a ima mjesta i raskošne raznobojne cvjetove koji poput najljepših trijemova krase svoje kuće. 

 | Autor: facebook@olivenesttinyhomes facebook@olivenesttinyhomes

Trijem može biti rezerviran i za provođenje ugodnih ljetnih večeri kako ima klupicu na ljuljanje. Komarce mogu tjerati predivni mirisi bosiljka i začinskog bilja za vrijeme odmora nakon večere koja se ubrala iz vlastitog pokretnog vrta. Zvuči super, zar ne? Ova kućica prodavala se za oko 540.000 kuna, a može ti poslužiti kao odlična inspiracija za provođenje 'sigurnog' ljetovanja u prirodi.

Photo: facebook@olivenesttinyhomes

Komentari 0