Life&style

Tko nije maštao o kućici na drvetu? Evo je u Gorskom Kotaru i može se unajmiti za odmor

  • Obožavamo drvene kućice za odmor, a pogotovo one koje su smještene na drvetu
  • Kuća se nalazi u mjestu Tršće u Gorskom Kotru
  • Moguća je rezervacija najmanje dva noćenja, a cijena kreće od 986 pa do 1236 kuna, ovisno o broju osoba

Možda si kao klinka maštala o kućici na drvetu koja bi bila samo tvoj, skriveni kutak u koji pi pristup imali samo najbolji prijatelji i gdje bi se prepričavale tajne i kovali ludi planovi. U odrasloj dobi tu maštariju možeš malo modificirati u romantičnu kolibicu na drvetu gdje odlaziš na spavanje zagrljena s dragim, sunce te ujutro budi pa okružena zelenilom ispijaš jutarnju kavu. 

S dolaskom lijepog vremena počeli smo gledati ponudu mjesta za odmor i baš jedna takva kućica, kao iz bajke, zapela nam je za oko. Nalazi se u Gorskom Kotaru, točnije u mjestu Tršće.  Samo 15 kilometra udaljena od Nacionalnog parka Risnjak smjestila se 'Tree House Gorski Lazi'. U idiličnom okruženju, na osami, s prostranom terasom (na tlju) na kojoj se nalaze roštilj i ležaljke postoji kućica čiji kapacitet je čak četiri osobe. 

 | Autor: booking/Tree House Gorski Lazi booking/Tree House Gorski Lazi

Osim prostrane terase, koja ima i ulogu kuhinje, u sklopu kuće se nalazi i balkon s kojeg puca pogled na zelenu livadu i brežuljke. U samoj kući nalaze se dva velika kreveta koja su postavljena jedan iznad drugog, stol i element, a toalet je odvojen i nalazi na uz terasu.

 | Autor: booking/Tree House Gorski Lazi booking/Tree House Gorski Lazi

Vlasnici su obratili pažnju na svaki detalj koji je napravljen od drveta pa su tako na terasi u stari kotač ugradili žarulju. Oni kojim je potreban internet mogu odahnuti jer kuća ima Wi-Fi, a za one željne opuštanja dovoljan je pogled na zelenilo koje okružuje kuću.

Možda vas zanima Može li Slavonija biti nova Istra? Izdvojile smo 5 sjajnih mjesta gdje provesti vikend Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: booking/Tree House Gorski Lazi booking/Tree House Gorski Lazi

Kuća izgleda idilično, posebno kad padne mrak te joj lagana rasvjeta daje romantičnu notu. Možemo se bez problema zamisliti kako na ležaljkama provodimo proljetne i/li ljetne večeri u ugodnom društvu. 

Photo: booking/Tree House Gorski Lazi

Komentari 0