Life&style

Ovo je najromantičniji lift u Hrvatskoj: Savršena prilika za najzaljubljeniju fotku ovog Valentinova

  • Nakon što je za Halloween bio najstrašniji lift, sad se transformirao u nešto mnogo ljepše - najzaljubljeniji lift
  • U Tower Centeru u Rijeci uredili su lift za Valentinovo, s najslađim motivima dana zaljubljenih
  • Ovo je savršena prilika za savršenu romantičnu fotografiju koja će ostati kao prekrasna uspomena 

Imamo još samo jedan dan do Valentinova, a to je idealan dan da svojoj voljenoj osobi na još jedan način iskažemo ljubav kroz male znakove pažnje koji će izmamiti osmijeh na licu i toplinu oko srca. 

Sjećaš li se najstrašnijeg lifta u Tower Centeru u Rijeci, u koji su samo najhrabriji ušli prošlog Halloweena? Sada se strašni lift transformirao u nešto mnogo ljepše. Uoči Valentinova na istom mjestu je osvanuo najslađi, najzaljubljeniji lift u Hrvatskoj.

 | Autor: Tower Centar Rijeka Tower Centar Rijeka

Nevažno je li riječ o dečku, najboljoj prijateljici ili članu obitelji, smisao Valentinova je podijeliti ljubav sa svojim najdražima. Sve što ti je potrebno da bi taj dan proslavila na najljepši način čeka te u Tower Centeru. Dragu osobu možete razveseliti bombonijerom, omiljenom čokoladom ili cvijetom. Osim slatkih iznenađenja, u dućanima Tower Centera očekuje vas raznovrstan izbor prigodnih poklona.

Možda vas zanima Torta za zaljubljene: Imamo originalni recept za poznatu talijansku tortu Caprese Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Tower Centar Rijeka Tower Centar Rijeka

Uz sve to, ne propusti zaviriti i fotografirati se s voljenom osobom u liftu koja je prekrasna kulisa za najljepšu ljubavnu fotografiju. Sigurni smo da će biti i najfotogeničniji lift ovog Valentinova pa ćemo ga vjerojatno viđati i po društvenim mrežama. Ako se uslikaš ne zaboravite tagirati @tower.center, #loveTOWER i podijeliti fotografije sa svojom ekipom na društvenim mrežama.

Možda vas zanima Vodič za Valentinovo: Evo gdje na najbolji način provesti najromantičniji dan u godini Rubrika Life&style Life&style
Photo: Pexels

Komentari 0