Life&style

Ovo je najgora rečenica koju možeš reći nekome - prema njegovom horoskopskom znaku

  • Ono što nekoga nasmije, drugome pogodi bolnu točku 
  • Svatko ima „onu jednu rečenicu“ koja ga doista izbaci iz takta
  • Otkrit ćemo ti koja je to rečenica – ovisno o horoskopskom znaku 

Koja nas rečenica automatski zapjeni, to ovisi o našem horoskopskom znaku. Kako bi u budućnosti bila pošteđena ljutnje, donosimo ti  „zabranjene rečenice“ za svaki horoskopski znak.

Ova rečenica doista uznemiruje ovaj horoskopski znak...

Ovan: „Sad se smiri!“

Ako ovu rečenicu izgovoriš ovnu, trebala bi brzo potražiti zaklon. Naime, osobe rođene u znaku ovna ne žele da ih itko kori. Ovan je relativno tvrdoglav i brzo se naljuti. Ako je već prije bio malo ljut, sigurno će eksplodirati nakon ove rečenice.

via GIPHY

Bik: „Nisam baš toliko gladna, ali bih mogla pojesti nešto kod tebe.“

Bik je vrlo dobrodušno stvorenje, ali zabava prestaje s jelom. Senzualni je suputnik koji doista slavi hranu. Svoju gozbu ne želi podijeliti ni s kim. Zato je bolje uopće ne pitati.

Blizanci: „Previše sam umorna za koncert danas, ostanimo kod kuće.“

Za pustolovnog blizanca ne postoji ništa gore od dosadne rutine. Ostati kod kuće za njega nije opcija. Planirana noć zabave, rutine poput nedjeljne kave s istom ekipom ili jesti odrezak subotom prava su noćna mora za blizance.

Možda vas zanima Ovaj lik iz serije 'Seks i grad' odgovara tvom horoskopskom znaku Rubrika Life&style Life&style

Rak: „Oprosti, ali danas ne mogu opet biti tu za tebe.“

Takva je rečenica teška stvar za rakove. Osobe rođene u znaku raka vrlo su osjetljive. Trebaju puno ljubavi i duhovne podrške. Ako to ne uspiješ, brzo ćeš ih natjerati u bijeg. 

Lav: „Znam da sam te danas htjela pozvati u kazalište, ali onda sam osvojila ove ulaznice za kino.“

Lav je tašto stvorenje. Treba mu puno dodvoravanja i ne mrzi ništa više od škrtosti. Smatra da je najbolje jedva dovoljno dobro za njega pa stoga vole da ih prijatelji maze velikim gestama. 

via GIPHY

Djevica: „Zakasnila sam jer me dosadna susjeda zaustavila na stepenicama i pričala i pričala.“

Perfekcionistički nastrojena djevica mrzi kad netko zakasni. Njezin je dan savršeno isplaniran pa je takve stvari mogu brzo izbaciti iz takta. Još više od kašnjenja gnuša se vulgarnih izraza i psovki. Zato dođi na vrijeme i pazi na jezik.

Vaga: „Tvoj je umak sasvim u redu.“

U REDU?! Kako to misliš, molim te, u redu! Vage su jako ponosne na svoje kulinarske vještine. Svatko tko ih kritizira brzo je nastradao. Uz to, vaga - kojoj je potreban sklad - uopće ne može prihvatiti kritiku. A ocjena „u redu“ za njih je definitivno kritika.

Možda vas zanima Zvijezde savjetuju: radije se nemoj zaljubiti u ovaj horoskopski znak 2021. godine Rubrika Love&Sex Love&Sex

Škorpion: „Tako si površan!“ 

Škorpioni mogu biti svašta, ali sigurno nisu površni. Prije nego što iznese svoje mišljenje, možeš biti sigurna da je prethodno izvršena duboka analiza. Dakle, tko preispita dubinu škorpiona, bolno će to osjetiti.

Strijelac: „Lockdown će ionako trajati do ljeta.“

Strijelac je nevjerojatan optimist. Ništa ne mrzi više nego kad je nezadovoljan. Ako mu više puta uništiš snove i pokvariš zabavu, brzo će pronaći drugo društvo.

via GIPHY

Jarac: „Ne budi tako dosadan!“ 

Pustolovina je srednje ime jarca. Kroz život pokušava disciplinirano savladati svaki napadaj mirovanja. Velika je uvreda nazvati ga dosadnim.

Vodenjak: „Oprosti, ne mogu ti to otkriti.“

Nikada ne bi trebala razvezati jezik pred vodenjakom. Voli tajne. Zato mu se i ne sviđa kad mu se nešto uskrati. Vodenjak će raditi na tebi sve dok mu ne otkriješ svoju tajnu.

Ribe: „Nemoj odmah početi tuliti.“

Naravno, to nitko ne želi čuti. Ali, ova je rečenica osobito teška za osjetljive ribe. Ništa im nije gore od podsjećanja na njihovu emotivnost. 

via GIPHY

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?

Photo: shutterstock

Komentari 0