Life&style

Ovo je 5 najuzbudljivijih trenutaka koje jedva čekamo vidjeti u novoj sezoni Bridgertona

  • Nakon ogromnog uspjeha prve i druge sezone, ali i onog koji je postigla priča o kraljici Charlotte, fenomen koji je stvorila Shonda Rhimes ne jenjava
  • Omiljena serija uskoro se vraća s trećim poglavljem priče o uzbudljivim romansama iz regentskog doba, a svjetla reflektora ovoga su puta usmjerena na Penelope Featherington i Colina Bridgertona
  • Iako serija skreće s puta što su ga utrle knjige, sigurni smo da će nekoliko trenutaka biti poseban užitak za gledanje
  • Pročitaj više: U iščekivanju nove sezone 'Bridgertona' jedna vrlo uvjerljiva teorija uspjela je podijeliti obožavatelje

Bridgerton nam se uskoro vraća s trećim poglavljem priče o uzbudljivim romansama iz regentskog doba i uistinu jedva čekamo da se  vrati na naše male ekrane! Nakon ogromnog uspjeha prve i druge sezone, ali i onog koji je postigla priča o kraljici Charlotte, fenomen koji je stvorila Shonda Rhimes ne jenjava, a u trećoj će se sezoni usredotočiti na novi par, donoseći nam pregršt i više no zanimljivih trenutaka na koje vrijedi obratiti pozornost.

Svjetla reflektora ovoga su puta usmjerena na Nicolu Coughlan i Lukea Newtona u ulogama Penelope Featherington i Colina, a iako su nam likovi već otprije dobro poznati, obožavatelji s netrpljenjem iščekuju vidjeti kako će se njihova romansa razvijati.

Ono najstrastveniji fanovi koji su čitali romane Julije Quinn vrlo vjerojatno dobro znaju što sve od Colina i Penelope mogu očekivati, no nekako smo uvjereni da će serija značajno skrenuti s puta koji su utrli romani. No, koliko god se serija razlikovala, sigurni smo da će pet trenutaka biti poseban užitak za gledanje. 

Prvi poljubac Penelope i Colina 

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix

Ovo je onaj najočitiji, prvoloptaški. Jednostavno znamo da će onaj trenutak u kojemu će Colin i Penelope po prvi puta spojiti svoje  usne biti epski. Shonda Rhimes nikada ne promaši kada dođe do prvog trenutka strasti između nekog para u Bridgertonu, pa ne sumnjamo da puno uzbuđenja možemo očekivati i od ovog para. 

Napetost će se samo dodatno povećati budući da znamo da je Penelope čula Colina kako izgovara neke ne baš lijepe riječi o njoj na kraju druge sezone, no, kao što je objašnjeno u sinopsisu, i Colin i Penelope će u trećoj sezoni vidjeti jedno drugo u potpuno novom svjetlu, a što znači da uzbuđenja neće nedostajati.

Možda vas zanima Fenomenalni kostimi i nepodnošljiva seksualna napetost: Prvi pogled na 3. sezonu serije 'Bridgerton' Rubrika Life&style Life&style

Colin će zasjati u punom sjaju

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix

Zahvaljujući sinopsisu znamo da se u novoj sezoni Colin vraća sa svojih putovanja, i to s novim izgledom i ozbiljnom dozom samopouzdanja, da ne kažemo potrebom za razmetanjem. Penelope je pak odlučila da joj je vrijeme da pronađe muža, ali joj to isto samopouzdanje nedostaje. U knjizi stoji: "Penelopina majka odbijala je dopustiti Penelope da sama odabere svoju odjeću, a kada nije bila u potrebnoj bijeloj boji koju je nosila većina mladih dama (i koja naravno nije nimalo laskala njezinom tenu), bila je prisiljena nositi žuto, crveno i narančasto, zbog čega je izgledala savršeno jadno." Pa ipak, čini se da je za potrebe novih epizoda Penelope dobila slobodu nositi odjeću po vlastitom izboru, a sudeći po kadrovima, svakako će joj ići u prilog.

Penelopina tajna širi se Bridgertonom usred svađe s Eloise

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix

Možda je spremna da njezina romansa procvjeta, no Penelope bi mogla imati ozbiljnih problema budući da se njezina svađa s Eloise (Claudia Jessie) nastavlja. Eloise je naime otkrila Penelopinu veliku tajnu o tome da je upravo ona Lady Whistledown i može se reći da nije bila baš sretna zbog toga. I ne samo to, već sinopsis četvrte knjige nagovještava da će Colin također saznati više o njezinom identitetu. Dakle, sve karte su na stolu. "Kada otkrije da djevojka koja proganja njegove snove ima svoje tajne, ovaj nedostižni neženja mora odlučiti... je li mu ona najveća prijetnja - ili obećanje sretnog završetka?", piše u knjizi, a na nama je vidjeti kako će serija uhvatiti u koštac s ovim dijelom. 

Društvena igra Bridgerton Možda vas zanima Uskoro izlazi 'Bridgerton' društvena igra i čini se kao savršena ljetna zabava s frendicama Rubrika Life&style Life&style

Vrući trenuci između para u središtu priče

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix

Znamo da Bridgerton ne bi bio to što je da redovito u njemu nema opasno vrućih scena. Još ne znamo kako će serija prikazati par na kojem je fokus u trećoj sezoni, no zahvaljujući knjizi nadamo se nekim zanimljivim trenucima u kočiji. A budući da je Netflix objavio fotografiju Penelope i Colina kako sjede zajedno u kočiji, možda je to samo teaser za nešto sočno što dolazi.

Uvod u Benedictovu priču

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix

Dok su gledatelji oduševljeni što će napokon vidjeti romansu između Penelope i Colina, obožavatelji koji su čitali knjige i te kako su svjesni da se treći roman u serijalu knjiga zapravo fokusira na Benedicta Bridgertona i njegovu ljubavnu priču. Unatoč tome što je serija malo promiješala redoslijed događanja, potvrdili su da će se četvrta sezona doista usredotočiti na njegovo romantično putovanje, a što znači da će, slično kao što je bio slučaj s Penelope i Colinom na kraju druge sezone, gledatelji vjerojatno dobiti uvid u barem djelić Benedictove priče već u trećoj sezoni, ili na samom njezinom kraju. Štoviše, teorije o tome što bismo o njemu mogli saznati u novoj sezoni već su otišle toliko daleko da postoje cijele struje Bridgerton detektiva koji analiziraju svaku informaciju koja procuri u javnost. Mi se samo nadamo da na odgovore nećemo morati još dugo čekati i da će treća sezona stići čim prije!

 

Photo: Netflix

Komentari 0