Life&style
Najpopularnije pasmine na Tiktoku

Ovo je 10 najpopularnijih pasmina prema broju pregleda na internetu, jedna je uvjerljivo najomiljenija

  • Psi su jedna od najboljih stvari na Internetu, ruku na srce
  • Za vrijeme ove nesretne pandemije, vlasnici pasa iz cijelog svijeta pametno su iskoristili svoje slobodno vrijeme, provodeći ga sa svojim dlakavim prijateljima
  • I, naravno, radeći razne online senzacije na TikToku

Nedavno provedeno istraživanje na „money.co.uk“ pokazalo je da su najomiljeniji psi na Internetu ostvarili preko milijardu pregleda. Top accounti, poput @jiffpom Pomeranian, mogu zaraditi oko 80.000 kuna po postu na TikToku, dok Tucker (@tuckerbudzyn), divni zlatni retriver, navodno postiže nešto više od 30.000 kuna po postu. To samo pokazuje da je biti pseći influencer danas puno više od objavljivanja lijepih fotografija.

Ovih 10 pasmina najduže žive, čak i do osam godina dulje od ostalih

Videozapisi s jednostavnim hashtagom #dog ostvarili su više od 120 milijardi pregleda. Međutim, nakon analize broja prikazanih na svakom videozapisu, koji podržava odgovarajući hashtag pasmine, čini se da su neke puno popularnije od drugih.

1. Zlatni retriver - 9,2 milijarde pregleda

Zlatni retriver je pas koji najspremniji za kamere. Superprijateljski raspoloženi, ovi obiteljski psi su dragi, mili i odani. Biti poslušno stvorenje je još jedna odlika koja pogoduje slavi; jesi li se ikada pitala kako zlatni retriveri dopuštaju svojim vlasnicima da ih dotjeraju u odijelo, kravatu i sl.?

2. Njemački ovčar - 4,3 milijarde pregleda

Premda naizgled nisu zarađivači novca na TikToku, ovi psi imaju odanost, hrabrost i spremnost da zaštite svoje ljude kao nitko drugi - uz žestok izgled. Ono što ove pse čini toliko popularnima jesu njihove urnebesne reakcije i nagli pokreti.

3. Chihuahua - 4,1 milijarda pregleda

Na trećem je mjestu nitko drugi nego prijateljica Elle Woods, chihuahua. Mali rastom, ali moćne osobnosti, ovi psi zaštitnici su urnebesni. Od izraza lica do parada kostima, chihuahuae pružaju sate i sate zabave.

4. Mops - 3,6 milijardi pregleda

Mopsi su ujedno i psi koje si vlasnici najčešće tetoviraju (prema drugom psećem izvještaju sa „money.co.uk“). Osim što su popularni na TikToku, ljudi također vole svoju ljubav prema mopsima pokazivati i na puno trajniji način.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Loulou the Pug (@pugloulou)

5. Rottweiler - 3,2 milijarde pregleda

Zamisli, ti su psi gotovo izumrli u 1800-ima. Poznati po tome što služe kao policijski i vojni psi, rottweilere često doživljavaju kao agresivne. Međutim, TikTok radi svoju čaroliju kako bi nas natjerao da vjerujemo suprotno, pokazujući nam pravu ljepotu ove pasmine.

6. Pomeranac - 3,1 milijarda pregleda

Pomeranci su možda jedna od najpufastijih pasmina, ali su i jedna od najpoznatijih pasmina u svijetu društvenih mreža. Jiff Pom, koji je svoju društvenu karijeru započeo na Instagramu, sada ima preko 20 milijuna sljedbenika TikToka. 

7. Francuski buldog - 2,8 milijardi pregleda

Ovi psi su uzgajani da budu suputnici. Vedri su i privrženi, znatiželjni i pravi šarmeri - kao što je pokazao TikTok! Ne laju puno. Zvuči kao savršeni kućni ljubimac!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by やまと (@yamabon.612)

8. Labrador - 2,6 milijardi pregleda

Ah, pouzdani laborator. Ovi razigrani psi zabavljat će te danima. Uz gomile energije za izgaranje, tvoj labrador će te održati u formi i zdravom, a da toga nisi ni svjesna. Jesi li se ikada našla zalijepljena za sofu dok se pas cijelom težinom naslanja na tebe? Samo ti pokazuje ljubav!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arlo (@arlo_theblacklab_)

9. Pudlica - 2 milijarde pregleda

Koliko god izgledale kitnjasto, ova je pasmina vrlo inteligentna i ima sjajan smisao za humor. Dvije pudlice, koje su rangirane u 20 najboljih pasa zarađivača, pokazuje koliko ova pasmina donosi na stol.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rumiko (@rumikoroy)

10. Njemačka doga - 1,7 milijardi pregleda

Ovaj nježni div super se slaže s djecom usprkos svojoj veličini i jako voli maženje. Kad je potrebno, njemačka doga je neustrašiva i hrabra, a uvijek je nevjerojatno odana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katerina (@akatinitaly)

 

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom

Photo: Shutterstock

Komentari 0