Life&style

Ovih 8 ideja za tuševe i kade u malim kupaonicama pretvorit će intimni prostor u opuštajuću oazu

Ako je tvoja kupaonica jako mala, to ne znači da u nju ne možeš uklopiti nevjerojatan tuš. Naravno, možda će trebati malo kreativnog razmišljanja, ali vjeruj nam - postoje neki prekrasni mali tuševi koji osim što obavljaju posao, istovremeno izgledaju super moderno i elegantno. 

Sjajna vijest je da kada dizajniraš mali tuš, uistinu možeš ići u raznim smjerovima. Možda žudiš za malo uzorka—pa, zašto ne isprobati šarenu pločicu ili kamen pod tušem? Ako više voliš neutralne pločice i boje - i to je popularan izbor. A ako si minimalist, postoji mnogo načina da se zabaviš uz suvremene elemente u kupaonici poput staklenih tuš vrata i crnih okvira, na primjer?

Ako si u procesu dizajniranja nove kupaonice i ne znaš odakle početi, čitaj (odnosno gledaj) dalje za potrebnu inspiraciju.

Predivni Terrazzo

Terrazzo, dekorativan materijal koji nastaje miješanjem komadića mramora, kvarca, stakla i drugih prikladnih materijala s cementom, u 21. stoljeću doživljava svoju svojevrsnu renesansu, a podignuti će svaku malu kupaonu.

 | Autor: Instagram @ELLERS_BUNGALOW Instagram @ELLERS_BUNGALOW

Polica u zidu

Ako je tuš ultra-mali i brineš se gdje ćeš sa silnim proizvodima za kupanje, zašto ne ugraditi policu na kojoj možeš smjestiti sve osnovne stvari. Ima čak mjesta za neke dražesne detalje!

 | Autor: Instagram @OHHH_MY_HOME Instagram @OHHH_MY_HOME

Preslatki herringbone uzorak

Prekrasan uzorak riblje kosti prekriva duljinu cijelog zida kupaonice i proteže se u tuš. Nemoj se bojati zabaviti s pločicama, koje stvarno mogu dodati stil i osobnost svakoj maloj kupaonici.

 | Autor: Instagram @ELWELL_HOME Instagram @ELWELL_HOME

Vintage kada

Voliš vintage inspirirane prostore? Onda ćeš se jako zaljubiti u ovu šarmantnu kupaonicu s malom kadom na nogama koja će te poput vremeplova odvesti u neka jednostavnija vremena. Najbolji dio je što još uvijek funkcionira i kao tuš!

 | Autor: Instagram @DEVONIA_VILLA_ Instagram @DEVONIA_VILLA_

Jednostavno i neutralno

Iako nema puno prostora između ovog tuša, WC-a i umivaonika, ova malena kupaonica je jednako funkcionalna, a pritom i lijepa. Odabir neutralnih boja i dodataka može pomoći da prostor izgleda malo veći i prozračniji, baš kao u ovom primjeru.

 | Autor: Instagram @@OURNEWBUILD_ATNO44 Instagram @@OURNEWBUILD_ATNO44

Minimalizam

Ljubitelji minimalizma i moderne estetike će obožavati ovaj elegantni crni tuš. Mali prostor ne znači da se ne možeš igrati dizajnom - upravo suprotno. Ovaj mali tuš upravo pršti od dizajnerskog potencijala.

 | Autor: Instagram @HOMEWITHMOTI Instagram @HOMEWITHMOTI

Rustikalni elementi

Klupa rustičnog izgleda dodaje karakter ovoj kupaonici i dobro se uklapa u tuš, gdje se može udvostručiti kao prostor za šampona i druge osnovne potrepštine. Svaki tuš izgleda malčice veličanstvenije s dodatkom ukrasnih detalja.

 | Autor: Instagram @CREEKSIDE.DESIGNS Instagram @CREEKSIDE.DESIGNS

Doza luksuza uz plavu i zlatnu boju

Prekrasne plava i zlatna boja daju luksuzni izgled ovoj maloj kupaonici. Zlatni detalji su bezvremenski izbor i može uvelike dodati profinjeni izgled svakom prostoru.

 | Autor: Instagram @ANNARICKARDINTERIORS Instagram @ANNARICKARDINTERIORS

 

 

Photo: Instagram @bathrooms_of_insta

Komentari 0