Life&style
celebrity kupaonice

8 zvijezda otkrilo je kako izgleda njihova kupaonica. Čini se da je tuš glavna fora...

  • Prekrasni domovi slavnih zvijezda uvijek su odlična inspiracija za uređenje, a trenutno u fokus stavljamo kupaonice
  • Ove su poznate dame u svoje luksuzno uređene kupaonice umjesto kade odlučile staviti tuš te pokrenule pravi mali trend u kojem u 2023. tušu dajemo prednost 
  • Za inspiraciju donosimo predivno uređene kupaonice Drew Barrymore, Jennifer Lopez, Kate Hudson i drugih celebrityja

Uređenje kupaonice, baš kao i ostatka našeg doma nikad nije lak zadatak, a predivnih inspiracija ima posvuda. Nove ideje za dizajn viđamo svaki dan, a ako je suditi prema predviđanjima trendova na Pinterestu, ove ćemo godine u kupaonicama stavljati naglasak na tuševe, dok klasične kade ostavljamo u 2022.

Walk in tuš ili kućna spa kupaonica mnogima koji uređuju kupaonicu su na listi želja, inspiracija za dizajn ne nedostaje. Brojni celebrityji također su otkrili izgled svojih luksuzno uređenih kupaonica s velikim, prostranim tuševima, koji izgledaju nevjerojatno. U nastavku donosimo osam najljepših kupaonica celebrityja s tuševima.

Jennifer Aniston

Kupaonica slavne 'prijateljice' uređena je vrlo smirujuće, njezin tuš možda je najbolji dio cijele prostorije. U potpunosti od mramora, s velikom klupom i staklenim vratima te mjedenim ručkama i glavom tuša. Savršeni završni touch je dodatak ogledala ispod glave tuša.

Tia Mowry

Tuš Tije Mowry sličan je onom Jennifer Aniston, zbog jednakih materijala koji su korišteni, poput mramora na zidovima te mjeda na pipi, tušu i kvaki. Moderan i minimalistički touch dodan je uz pomoć crnih rubova na staklenim vratima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TiaMowry (@tiamowry)

Jennifer Garner

Jennifer Garner još je jedna zvijezda čiji je tuš uređen u sličnom stilu s mramorom i mjedom, a njen se dizajn razlikuje po praktično ugrađenim policama u zid.

January Jones

Kupaonica slavne glumice uređena je u chic vintage stilu, s nježno žutim pločicama kroz cijelu kupaonicu, koje prostoriji daju retro štih te se savršeno uklapaju u ostatak uređenja.

Jennifer Lopez

Kupaonica glamurozne pjevačice nema mramor niti zlatne slavine, već je kupaonski zid uz koji je smješten tuš ukrašen tamnim kamenom, što kupaonici daje rustikalnu i ugodnu atmosferu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Ciara

Izrazito prostran, tuš koji se nalazi u Ciarinoj kupaonici zapravo je mala prostorija za sebe, okružena staklom u sivo-bijelom ambijentu sa srebrnim naglascima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara)

Drew Barrymore

Dom Drew Barrymore po onome što je podijelila na svojem Instagramu, izrazito je udoban i eklektičan prostor pa se takvo uređenje nastavlja i u njenoj kupaonici. Šarmantan manji tuš ukrašen je pločicama u bijeloj i plavoj boji.

Kate Hudson

Impresivan kupaonski prostor ove holivudske glumice smješten je u kutu prostorije na čijim se zidovima nalaze tapete s vintage cvjetnim uzorkom te je okružen zaobljenim staklenim vratima, i predivnim zlatnim detaljima od mjedi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Možda vas zanima Bilo je dovoljno da poznata influencerica spomene bubble tanjure u objavama i da postanu apsolutni hit Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @januaryjones
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Bravo