Life&style 10. ožujka 2022.

Ovih 5 tetovaža označavaju novi početak i za mnoge ljude ima snažnu poruku

Shutterstock/Getty.
  • Želiš tetovažu, a još nisi odlučila što ćeš si tetovirati?
  • Možda te inspirira neka od ovih pet tetovaža
  • Osim što su ovi motivi lijepi, imaju i snažnu poruku 

Napravila si puno toga kako bi promijenila svoj život? Konačno si odlučila okrenuti stranicu i krenuti u nove životne i poslovne pobjede?  Toliko si odlučna da to želiš proslaviti i nekako obilježiti? Ako si razmišljala o tetovaži, onda je sada prava prilika za jednu. Naime, ovih pet lijepih motiva označavaju novi početak…

1. Lotosov cvijet 

Lotosov cvijet znak je za transformaciju i promjenu. Istovremeno znači i novi početak. Pripisuje mu se i duhovno prosvjetljenje, čistoća i ljubav. Mandala tetovaža lotosovog cvijeta simbolizira novi početak pa je stoga omiljeni motiv za tetovažu. 

2. Feniks 

Feniks je ptica koja se nanovo rađa iz pepela. Ova je ptica savršeni simbol novog početka, a značenje potječe iz egipatske mitologije. Na kraju životnog ciklusa umire te se nanovo uzdiše iz pepela u novi život. 

Možda vas zanima... Tvoja seka i ti se beskrajno volite? Pronašli smo 6 najljepših tetovaža za sestre Rubrika Life&style Life&style

3. Narcise 

Pored lotosovog cvijeta i narcise su cvijeće koje simboliziraju novi početak. A tetovaža tog cvijeta izgleda općenito jako lijepo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F r a n c i s (@illisit)

Možda vas zanima... 19 ideja za najljepše minijaturne tetovaže - ako razmišljaš da se tetoviraš prvi put Rubrika Life&style Life&style

 

4. Leptir 

Leptir označava ponovno rođenje i promjenu te je zato savršeni simbol novog početka. Razvija se iz gusjenice u predivnog leptira koji je spreman za istraživanje svijeta. Kakvo cool značenje! 

5. Zmija 

Zmija je moćna životinja te označava promjenu i novo rođenje. Često se promatra kao mistična životinja koja ima snažne duhovne moći. Ne pokazuje se bez razloga u mnogim (crtanim) filmovima kao mudro biće. 

Komentari 0