Life&style

Ove stvari razumiju samo žene s jako malim grudima

Činjenica je da žene s manjim grudima mogu nositi većinu jako izrezanih majica i da pri tome ne izgledaju vulgarno, i odlično im stoje bralette grudnjaci. I ako požele bujnije poprsje jednostavno stave push up. No, nije sve tako sjajno u svijetu jedinica i dvojki...

Mala grudi i manjak samopouzdanja idu ruku pod ruku? Ma, prevarila si se! Ako si ponosna vlasnica malog broja grudnjaka, ove su ti stvari sigurno danas smiješne. Ali, priznajmo si, vjerojatno si nekad u životu osjetila poriv da vrištiš zbog tog (pre)malog broja grudnjaka, a u ovim si se situacijama našla sto posto!  | Autor: victoria's secret victoria's secret

Tvoja kupnja prvog grudnjaka u životu je prošla nekako ovako: Došla si u trgovinu intimnog donjeg rublja, i prodavačica je zaključila kako bi bilo dobro da još koju godinu nosiš - topić. Iako si već upisala srednju školu. Nakon tvog negodovanja ipak su uspjeli naći grudnjak za djevojčice i gle čuda - bio ti je prevelik!

Već sa 18 si osjećala kako postoji nada da "tvoje curke" ipak narastu koji broj... Ali, danas znaš da su to bile puste priče. Nakon 18 će eventualno narasti ako - zatrudniš! I uostalom, to je samo kratkoročno!

Metode uz pomoć kojih si pokušavala povećati grudi danas su ti toliko smiješne... Da još uvijek nekad pokušavaš s time. Grudnjaci koji potiču cirkulaciju grudi te ih navodno povećavaju, pa razni napitci za povećanje... A znaš li onu glupost da kikiriki povećava grudi? Obična laž, vjeruj nam!

 | Autor: victoria's secret victoria's secret

Kako će on reagirati kad te prvi put vidi bez push-upa? Sigurno si se to pitala kad si bila pred situacijom da te neki frajer prvi put vidi kad skineš grudnjak - ali dosad već valjda dobro znaš -  dečki su ludi za grudima - svih veličina!

Kupnja bikinija? Svakoj ženi koja nije Victoria`s Secret Model je prava noćna mora! Kao da današnje veličine nisu dovoljno stresne, pogotovo kada kupuješ gaćice i do nekoliko brojeva veće od gornjeg dijela kupaćeg. Oni slatki topovi bez naramenica za kupanje? Možeš ih zaboraviti ako ne želiš da sva ekipa s plaže vidi tvoj total boob.

Znaš onu prostu scenu koju bi baš svaki tip htio probati u krevetu? Staviti svoju muškost između tvojih grudi? Ne, neće se dogoditi. Kako god da se namjestiš ili stisneš, ovo je mission impossible. Uostalom, tko ga šljivi? Nije to poza koja nama ženama imalo imponira, nego je odrađuju zbog njih...

 

Jednostavno ne možeš prestati gledati u grudi drugih žena. Onih koje imaju trojku. I onih koje imaju četvorku. A o svemu većemu nećemo niti pričati! 

Kupnja seksi donjeg rublja je pravi izazov. Jer, kinky kostim francuske sobarice ili seksi pomoćnice Djeda Mraza rijetko dolaze s velikim brojem grudnjaka? Možda da apeliramo da se to promijeni u seksi industriji?!

Možda vas zanima Nakon ovoga više nikad nećeš spavati s grudnjakom Rubrika Life&style Life&style

Tvoji krojači uvijek imaju pune ruke posla. Možda nesreća za tebe, ali za njih skroz pozitivna okolnost. Znaš ono kada nađeš savršenu haljinu koja ima super rasporak na nogama, spuštena ramena, fenomenalno stoji na stražnjici, ali kod dekoltea - baš nikako. Uvijek treba suziti tu, dodati tu, ubaciti ponekad i koji umetak radi fake dekoltea, i tako dalje. Sve to kako bismo osigurale cvjetanje krojačkog biznisa!

 | Autor: victoria's secret victoria's secret

Usavršila si lažni dekolte. Znaš ono kada uspiješ za fotku stisnuti ramena i nagnuti se naprijed leđima? I onda kao dobiješ neku crtu između grudi? I dalje je to (ipak samo ) višak kože, a ne raskoš dekoltea. Zašto se truditi kad su te svi tvoji Instagram prijatelji vidjeli i uživo? I tko je ikada rekao da i male grudi nisu prekrasne?!

Photo: victoria's secret
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Camila360

    Moje ime je Camila Rodela. Prije dvije godine moj muž traži razvod i otišao nakon dvadeset sedam godina (27) braka. Molio sam ga i on nije Slušajte, otišla sam svojim prijateljima i on nije bio gdje se nalaziti. Rekao sam ... prikaži još!