Life&style

Ove slavne osobe odrasle su samo uz mamu - pogledaj što su sve postigle

  • Ovi slavni pjevači i pjevačice, glumci i glumice odrasli su samo uz mamu
  • Često svoje majke ističu kao najvažnije osobe u životu koje su ih podržavale u njihovim snovima i žrtvovale se da njima bude dobro
  • Kao podrška svima samohranim mamama: pogledajte kako su sretne i uspješne

Majke koje same podižu djecu više nisu nikakva rijetkost. Koji puta zbog okolnosti koje ih zadese poput razvoda, koji puta smatrajući i da im muškarac za to ni ne treba. I sve je to u redu, posebno ako su roditelji složni i razumni i učine sve kako bi djeca najmanje patila i u tim okolnostima.

Srećom, u današnje je vrijeme i onaj roditelj koji više ne živi s djecom mnogo angažiraniji nego nekad - kad bi u pravilo mama ostala s djetetom, a tata nestao s vidika. Pogledaj kakve su priče ovih slavnih glumaca i pjevača koji redom najveće zasluga za sve što su postigli pripisuju baš mamama.

1. Angelina Jolie i mama Marcheline Bertrand

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Marcheline Bertrand, mama slavne Angeline Jolie nekad je i sama sanjala o karijeri glumice. 1971. udala se za Jona Voighta, stavila karijeru na čekanje, a devet godina kasnije kad im se brak raspao, glumu je i prekrižila. Kći je podizala zapravo sama, Jona nije bilo u blizini i jedva da je imao ikakav odnos s Angelinom. Loš odnos se nastavio i kad mu je kći već bila ne samo odrasla nego i slavna - nije željela uopće s njim razgovarati. Uspješna glumica i ambasadorica UNICEF-a Jolie je često isticala da sve u životu duguje majci.

2. Halle Berry i mama Judith Ann Hawkins

 | Autor:

Prva afroamerikanka koja je osvojila nagradu Oscar, Halle Berry kći je Judith Ann Hawkins. Judith je radila kao medicinska sestra i psihijatrijskoj bolnici. Tamo je radio i Hallein otac Jerome Jesse Berry, a par se razveo kad je Halle bilo samo četiri godine pa je nju i stariju sestru Haidi mama dalje podizala sama. Halle mamu Judith često sa sobom vodi na društvena događanja poput raznih dodjela nagrada.

Možda vas zanima Osobe rođene u ova 4 horoskopska znaka najčešće postaju slavne i to je znanstveno potvrđeno Rubrika Life&style Life&style

3. Leonardo DiCaprio i mama Irmelin Indenbirken

 | Autor:  

Leonardo DiCaprio jedinac je strip autora Georgea DiCaprija i službenice na sudu Irmelin Indenbirken. Kad mu je bila samo godina, mama i tata su se razišli i Leo je ostao s majkom. Nakon razvoda Irmelin je morala raditi nekoliko poslova odjednom kako bi zaradila dovoljno za život. DiCaprio koji je danas ne samo velika hollywoodska zvijezda već i borac za očuvanje planeta (Leonardo DiCaprio Foundation je tijekom godina donirala više od 30 milijuna dolara za razne ekološke projekte diljem planeta) i danas to izuzetno cijeni.

4. Patricia Hickey — Mariah Carey's mother

Mama pop pjevačice Mariah Carey je operna pjevačica dok joj je otac Alfred Roy Carey bio inženjer zračnog prometa. Roditelji su se rastali dok joj je bilo samo tri pa je mama, jednako kao i DiCaprijeva radila istovoremeno dva posla da ih prehrani. Za malu Mariah, Mama Patricia Hickney je uzor u svemu, a ona ju je inspirirala i da postane pjevačica.

5. Justin Biener i mama Pattie Mallette

 | Autor:

Elizabeth Patricia Mallette je kanadska spisateljica, producentica i mama pjevača Justin Bieber. Kad joj je bilo 15 započela je vezu s Jeremyjem Bieberom i tri godine kasnije, sa samo 18 rodila današnju pop zvijezdu. No, ubrzo nakon Justinovog rođenja par se razišao i mlada Patty je dalje gurala sama. Dok je bio dijete Justin je učio svirati klavir, bubnjeve, gitaru i trubu. Početkom 2007., dok mu je bilo damo 12 godina Patty Mallette je uploadala video sa sinovom novom pjesmom - taj ga je video proslavio.

Možda vas zanima Možeš li vjerovati da će ove slavne osobe 2020. zakoračiti u sedmo desetljeće života!? Rubrika Stars Stars

6. Selena Gomez i mama Amanda Cornett

 | Autor:

Priča Amande Cornett pomalo nalikuje onoj Bieberove majke: kćer je rodila sa samo 16 godina, nakon što ju je začela s Meksikancem Ricardom Joelom Gomezom. Pet godina kasnije Selenini roditelji su se rastali, mama koja je bila kazališna glumica dalje je Selenu podizala sama, potičući je u njezinu snu da postane pjevačica. Nakon nekoliko serija snimljenih za kuću Disney, Selena je postala svjetski poznata pop pjevačica. Bilo joj je 17, samo godina više nego što je njezina mama imala kad ju je rodila. Mala razlika u godinama jedan je od faktora što su Amanda i Selena i prijateljice, ne samo mama i kći.

7. Kanye West i mama Donda West

 | Autor:

I njegovi su se roditelji rastali kad mu je bilo samo tri godine. Mama Donda West predavala je engleski jezik na Sveučilištu Chicago (vjerojatno su obje te činjenice kumovale tome što je mnogo godina kasnije napisala knjigu "Podižući Kanyeja"). Uvijek je bila sinu podrška u njegovim snovima da postane glazbenik, a kad je postao popularan Donda je dala otkaz i postala njegova osobna menadžerica.

8. Kate Beckinsale i mama Judy Loe

Britanska glumačka zvijezda ima na Instagramu dosta objava s mamom, a sadržaj je najčešće šaljiv - vidi se da se njih dvije super slažu. Kate Beckinsale dijete je TV glumca Richard Beckinsale i kazališne glumice Judy Loe. Njih dvoje se nisu rastali već je Richard, dok je Kate bilo samo 5 godina umro od srčanog udara. Mama ju je podigla sama i zagvaljujući njoj Kate je zavoljela kazalište i film. To je na kraju postala i njezina profesija mada je kao dijete sanjala da će biti spisateljica - osvojila je više nagrada za svoje radove. Odmalena je učila i ruski te upala na rusku filologiju na Oxfordu da bi napokon i od toga odustala zbog glume.

9. Julia Roberts i mama Betty Lou Bredemus

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Remembering my sweet, sweet Mom on her birthday. 💜

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

Američka glumica Betty Lou Bredemus i njezin suprug, dramaturg Walter Roberts imali su troje djece, Erica, Lizu, and Juliju, no par se neprestano svašao pa su, kad je Juliji bilo pet godina, odlučili da se razvedu. Samo godinu kasnije Betty Lou se ponovno udala, za Michaela Motesa, no zbog lošeg odnosa koji je imao s njezinom djecom godinu dana kasnije su se razveli. Osim što je jedna od najbolje plaćenih glumica u Hollywoodu i jedna od najljepših žena svijeta, Roberts je i vrlo odana kći.

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": FRIZURA I ŠMINKA

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0