Life&style

Ove preslatke djevojčice imaju stotine tisuća fanova i već zarađuju ozbiljan novac

  • Tri djevojčice zaludile su Instagram, zajedno ih prati više od 350 tisuća ljudi.
  • Da i djeca mogu dobro zarađivati od društvenih mreža primjer su baš Euphoria, Soraya i Maya.
  • Djevojčice su posebne zbog loknica, a njihove društvene profile vode i uređuju - njihove mame

U današnje vrijeme dosta ljudi zarađuje preko Instagrama, ali neobičan je slučaj tri malene djevojčice koje su već okupile stotine tisuća fanova koji obožavaju njihove preslatke fotografije. Naravno, roditelji stoje iza cijele priče, mame održavaju njihov profil, te brinu o njihovom izgledu, opisima i pratiteljima. Ukupno ih prati više od 350 tisuća ljudi, koji aktivno komentiraju sve objave. Djevojčice su same po sebi posebne zbog svojih loknica i svoje boje kože. Toliko su preslatke, da njihov profil jednostavno ne možeš zaobići.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

Euphoria Lotus (2)

Dolazi iz Engleske i ima samo dvije godine. Njezina mama Cheryl-Anne jako se trudi oko njezinog stajlinga i svakodnevno radi na njezinom Instagram profilu, a Euphoria do sada na njemu ima 261 fotografiju. Svaka fotografija opisuje kako ona provodi svoj dan, ali i što je odjenula i po čemu je bila drugačija od drugih. Specifična je po svome osmijehu i po svojim loknicama. 

Možda vas zanima Isprobala sam novi mobitel za kojim svi lude - je li ispunio moja očekivanja? Rubrika Life&style Life&style

Ispod jedne njezine slike majka je napisala : " Ima nešto posebno u tebi, Euphoria. Strašna si i predivna." Njezin otac također kaže: " Ti si moja duša. Tako si nježna i ljubazna. Pjevaš i plešeš po cijeli dan, kad si ljuta pjevamo s tobom. Tako si smiješna i inteligentna ". Iako je nepojmljivo da dijete od dvije godine može zarađivati ozbiljan novac na osnovu svog Instagram profila, mi smatramo kako je stvarno zaslužila svaki lajk i svakog pratitelja. Ovoj maloj Euphoriji teško je ne odoljeti. Zar ne?

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

Maya Ohmy (3)

Živi u Etiopiji i ima tri godine. Njezina mama Kristina otkriva da je napravila Instagram profil kako bi pratila i prikazivala održavanje Mayine kose. Na YouTubeu je i video u kojem prikazuje načine i preparate koje koristi za raščešljavanje i lakše održavanje. Tako želi pomoći svim majkama koje se bore s dječjim loknama. Na svome profilu Maya ima preko 300 objava, a prati ju više od 183 tisuće ljudi.

Možda vas zanima Opet ne znaš što obući na posao? Donosimo ti proljetne ideje za jutra bez panike Rubrika Moda Moda

Kako je mama opisuje: "Maya najviše voli gimnastiku. Mislim da joj se najviše sviđa kombinacija vještine + glazbe + zgrada. Osjećam svu zahvalnost ovog svijeta jer imam Mayu. Ona je djevojčica koja brzo uči. Voli ples i vrlo brzo uči nove korake, iako ima samo tri godine."

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

Soraya Lattimore (2)

Iako ima samo dvije godine, odlično se snalazi u manekenskim vodama. Tako mala, a već ima posao, rekli bi. Na svom Instagram profilu ima 79 objava. Njezina mama vodi profil, ali se ne pojavljuje na fotografijama. Mama kaže da je Soraya djevojčica koja je vedra i snalažljiva. Iako ima samo dvije godine odlično se snalazi u fotografiranju i ništa joj ne predstavlja problem. Koliko je razigrana, toliko je i ozbiljna. 

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0