Life&style

Ove narukvice laganim dodirom spojit će tebe i tvoje najbolje frendice čak i kad ste jako, jako daleko

  • Narukvica će zavibrirati svaki svaki put kad tvoja prijateljica pomisli na tebe
  • Ili tvoj dragi. Ovo je idealan poklon za parove koji često moraju biti razdvojeni, a čeznu jedno za drugim
  • Narukvice rade preko besplatne aplikacije

Kad pomislimo na narukvice prijateljstva, uglavnom mislimo na one od šarenih končića i perlica kakve smo s najboljom prijateljicom plele davnih dana, pa nosile iste i bile vrlo ponosne na ovaj znak da smo si nas dvije naj, naj. Iako i dalje volimo ovakve narukvice, a i nosimo ih, možda nas s godinama život razdvoji, pa naša BFF nije svakoga dana s nama. Možda i živi na drugom kraju svijeta? Ili samo drugom kraju grada, ali se više ne stignete viđati baš često?

 | Autor: Pr/Uncommon Goods Pr/Uncommon Goods

E, o tome su razmišljali tvorci ovih narukvica. Bez obzira jeste li udaljene 10 kilometara ili 10.000 Long Distance Touch Bracelets vas spaja. Možete jedna drugoj u bilo kojem času poslati poruku, samo dodirnuvši narukvicu. Kad to učiniš, ona na ruci tvoje frendice će zasvjetliti i zavibrirati i ona će znati da misliš na nju. I obrnuto. No, čemu stati na prijateljstvu? Nije li ovo i idealan božićni poklon za sve parove koji često ne mogu biti zajedno?

Narukvice rade preko aplikacije, a u kompletu su, logično, dvije narukvice, za tebe i nju (ili njega), a zajedno koštaju 652,66 kuna. Inače, ova tvrtka dostavlja i u Hrvatsku.

Možda vas zanima Što misliš, troši li više kalorija 2 sata shoppinga, 8 sati spavanja ili 1 sat power joge? Rubrika Life&style Life&style
Photo: Pr/Uncommon Goods

Komentari 0