Life&style

Ove horoskopske parove teško je razdvojiti jer - savršeni su

Kad se zvijezde poklope, a ti pronađeš onog pravog, koji ti od cijelog zodijaka najviše odgovara, vaša veza bit će strastvena i praktički nesalomljiva

Horoskopski znakovi pripadaju jednom od četiri elementa – Vatra, Zrak, Voda i Zemlja i unatoč tomu što su svi vodeni, vatreni itd. znakovi donekle slični, ne znači da će biti i najbolji ljubavni partneri. Koji puta se sličnosti poželjne, a koji puta suprotnosti još poželjnije! Otkrivamo popis najstrastvenijih i parova zodijaka koji su najmoćniji baš kad su zajedno! 

OVAN I VAGA 

Ovan ima vrhunske kvalitete vođe koje jako utječu na njegov profesionalni, ali i privatni život. Dakle, horoskopski znakovi koji vole kontrolu odmah su isključeni. Ono što Ovan traži od svog partnera jest iskrenost. Štoviše, ovan je jako strastven kad je riječ o zadovoljavanju njegovih seksualnih aktivnosti. Premda su i Lav i Škorpion dobri partneri za Ovna, Vaga je najbolji izbor. Ovna privlači jednostavna i poštena narav Vage. Osim toga, Vaga je emocionalno ovisan znak, što odgovara Ovnu željnom kontrole. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

BIK I DJEVICA 

Bik je tradicionalan i obiteljski znak. Taj znak intenzivno „vodi ljubav“ i ne odgovara mu površnost. Bik je romantičan znak kompatibilan s Djevicom – koja je također obiteljski znak. Djevica je senzualna pa je odličan partner za sjajnog ljubavnika - Bika. S druge strane, Bik bi se morao držati podalje od Strijelca, jer ovaj avanturistički znak nikada neće biti sretan uz tradicionalnog Bika. 

BLIZANCI I STRIJELAC

Zabavan, ljubazan i veseli Blizanac je sjajna osoba i prijatelj kojeg svatko želi u svom životu. Međutim, kad je riječ o vezi, Blizanci su najgori partneri. Razlog je sljedeći: plaše se obaveze i boje se da će izgubiti svoju slobodu. Štoviše, žele partnera koji je zabavan, pametan i ima dobar smisao za humor. Savršeni par za Blizanca je Strijelac – koji je također u strahu od gubitka slobode. Osim toga, šarmantna i šaljiva priroda Strijelca oduševljava Blizance. Najgori partner za Blizance je Jarac – koji čvrsto stoji s dvije noge na zemlji.

 

RAK I BIK 

Rakovi uvijek traže ozbiljnu i dugotrajnu vezu u kojoj se mogu duboko emocionalno vezati s partnerom. Za osjećajnog i osjetljivog Raka savršen je partner ozbiljan i romantičan Bik. Horoskopski znakovi avanturističke i otvorene naravi – pa čak ponekad i arogantni, poput Lava – lako mogu povrijediti Raka, odnosno jako teško ga mogu usrećiti. 

 

DJEVICA I ŠKORPION 

Djevica je jedan od najorganiziranijih i najurednijih horoskopskih znakova. Djevica je perfekcionist i – premda je rezervirana – pažljiva je prema svom partneru. Najsnažniji i najintenzivniji odnos imat će sa Škorpionom i njegovom ekstremno strastvenom prirodom. Škorpioni su otvoreni prema seksu i istraživanju te će potaknuti Djevicu da izađe iz svoje ljuske te postane otvorenija i slobodnija. S druge strane, avanturistički nastrojen Strijelac najgori je mogući partner Djevici. 

Možda vas zanima 5 horoskopskih znakova kojima će ovo biti ljeto ljubavi Rubrika Life&style Life&style

LAV I OVAN 

Veliki ponos i ego Lava, zajedno s njegovom nepromjenjivošću, rezultiraju činjenicom da je gotovo nemoguće pronaći znak prikladan za vezu s njima. Ali, strast Ovna podudara se s lavljom – i čini ih savršenima u vezi. I jedan i drugi su elegantni i grandiozni kada izražavaju svoju ljubav – čak to rade pomalo filmski. Međutim, njihova ljubav jaka je poput njihove želje za borbom. Ako nauče nadvladati svoje borbe, ništa ih neće moći zaustaviti. Za Lava je najgori partner Škorpion – oba znaka su intenzivna, ali njihovi intenziteti se ne podudaraju. 

 

VAGA I BLIZANCI 

Vaga je diplomat i rješava probleme. Premda ne voli biti sama, radije će ostati solo, nego biti s nekim tko nije jako pametan. Vaga je jako znatiželjna te uživa u učenju novih stvari. Savršeni partner za Vagu su Blizanci, jer oba znaka su dobra s riječima te vole intelektualne razgovore. Stabilna Vaga pomoći će Blizancima da ostanu čvrsto na tlu. S druge strane, Djevica i njena nemaštovita priroda odbijaju Vagu. 

ŠKORPION I RIBE

Žestok i naizgled opak Škorpion zapravo je vrlo emotivan, ali i osvetoljubiv. Vrlo je strastven u svemu što radi. Kao partner je dominantan i agresivan. Savršeni par mu je romantična Riba. Kad se ova dva znaka povežu, ljubav pršti na sve strane. Njihove duše razgovaraju međusobno na drugoj razini. S druge strane, površnost Ovna ne podudara se ni sa Škorpionom, niti sa Ribom. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

STRIJELAC I VODENJAK 

Jedinu stvar koju ovaj rođeni putnik mrzi su dosada i boravak na jednom mjestu. Za Strijelca je sloboda esencijalna. Njegova avanturistička priroda tjera ga na svakodnevno istraživanje i upijanje novih stvari. Nikada se ne može potpuno vezati, a njegovu prirodu može razumjeti netko tko je poput njega – Vodenjak. On također želi biti slobodan. Kad su ta dva znaka u vezi, nikad im neće biti dosadno. A druge strane, Strijelac nikada neće shvatiti Bikovu obiteljsku i staloženu  narav. 

JARAC I DJEVICA 

Jarac je iznimno predan i ambiciozan znak. Odlučio je što želi u životu i naporno radi kako bi to postigao. Daje sve od sebe u svemu što radi, a ta se kvaliteta odnosi i na veze. Uredna i disciplinirana Djevica najbolji je partner za Jarca – može mu pomoći da postigne svoje ciljeve tako što će održati red. Oba partnera će biti stup iznimno fokusirane i disciplinirane obitelji. Za Jarca je najgori partner bezbrižni Blizanac. 

Možda vas zanima Ova 3 horoskopska znaka rado šefuju u krevetu Rubrika Love&Sex Love&Sex

VODENJAK I VAGA 

Vodenjak uvijek traži pravdu. On se može cijeloga života boriti za pravdu i jednakost u svijetu. Vaga je istomišljenica, pa se mogu međusobno pomagati u borbi protiv nepravde. Vodenjak nikako ne može biti u vezi s Rakom – jer ovaj ne shvaća njegovu potrebu za pravdom. 

RIBE I JARAC 

Ribe i Jarac savršen su primjer da se suprotnosti (ponekad) privlače. Kreativna i sanjiva narav Riba potaknut će zemljanog Jarca da počne vjerovati u sebe i da može ostvariti svoje snove. I dok Ribe potiču Jarca na kreativnost, Jarac će zadržati Ribe čvrsto na tlu. Ribe bi trebale se ostati okaniti Djevica. 

 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0