Life&style

5 horoskopskih znakova kojima će ovo biti ljeto ljubavi

Komu su to zvijezde posebno naklonjene ovog ljeta?

Zvjezdano nebo ovog ljeta ima mnogo romantičnih prognoza jer je Venera cijele sezone u Lavu. Blaženom i sretnom Lavu romantika nije strani pojam. Ovisno o tome kako tvoj znak odnosi na Veneru u znaku Lava možemo puno reći kad je ovo ljeto u pitanju. Za neke znakove Venera u Lavu otkriti će mjesta gdje veza puca. Zbog nedostatka komunikacije neke veze bi mogle završiti prekidom. Za ostale znakove Venera u Lavu bi mogla izazvati osjećaje novoga i svježega. Znakovi koji su potisnuli romantiku posljednjih godina, ovo ljeto iznenadit će sami sebe svojom ponovnom otvorenošću za ljubavi i romanse. 

OVAN ( 21.3.- 20.4.)

Od lipnja pa sve do listopada, Venera će se kretati kroz Ovnovu kuću istinske ljubavi. Ovo ljeto će biti flerta s muškarcima dobrog izgleda i statusa, pa čak i one slavne. Zbog tog glamura, Ovan se može iznenaditi i razočarati jer neki naizgled uspješni ljudi mogu nositi svoja postignuća kao masku za svoje emocionalne nedostatke. Kasnije ovog ljeta, Ovan će tražiti ljubav koja bi mogla trajati - i vrlo je vjerojatno naći.

 

BLIZANCI ( 22.5.- 21.6.)

S Marsom u svom znaku, Blizanci će provesti početak ljeta flertujući. Na svakoj zabavi ili društvenom okupljanju naći će se netko tko će te zaokupiti i s koga nećeš skidati pogled, a tvoja mašta će se itekako razbuktati. Kad u kolovozu Venera postane retrogradna, možda ćeš morati udvostručiti napore kad je u pitanju komunikacija s tvojom simpatijom. Flertanje je fora, ali nakon određene točke, ne možeš nikoga držati u neizvjesnosti. Trebala bi biti jasna oko svojih želja i granica. 

 

LAV ( 24.7. - 22.8.)

Venera će cijelo ljeto biti u znaku Lava što znači da ćeš se šepuriti više nego inače. I neka! Kad odlučiš da ti se netko sviđa, imaš tendenciju da odmah skačeš i proglašavaš svoju ljubav javno i glasno da svi čuju. Ovog ljeta tvoje ćeš biti još glasnija - pa se nemoj čuditi ako uplašiš nekog stidljivijeg. Osoba s kojom ti je suđeno biti ima mjesta za tvoju intenzivnost i voljna ti je dati puno slobodnog prostora.

JARAC ( 22.12- 20.1.)

Imat ćeš snažan nagon spetljati se s nekim novim ovog ljeta, možda ćeš biti i u iskušenju da istog trena uletiš u vezu. Onaj koga upoznaš će biti vrijedan čekanja, pa si uzmi vremena, tako da tvoja strast ne izgori u trenutku. Stvaranje veze je poput gradnje kuće. Na tom putu će biti pogrešaka i možda nećeš biti sigurna da ti se sviđa sve dok se vaš odnos ne definira. Ali, kad se ovog puta zaljubiš, svaku ćeš svoju grešku shvaćati i pretvoriti u važnu lekciju. Nemoj propustiti ovo školovanje i dopustiti novoj mudrosti da propadne.

 

Možda vas zanima Najseksi osobine horoskopskih znakova - koja je tvoja? Rubrika Love&Sex Love&Sex

 

VODENJAK (21.1.- 19.2.)

Vodenjak vlada Uranom što znači da ovaj revolucionarni zračni znak postaje previše komforan s odbacivanjem odnosa onog trenutka kad se počinje činiti ograničavajući. Vodenjak nema razumijevanja za limite drugih ljudi pa se često osjeća najugodnije kad odluči ostati samac. Ali s Uranom koji se seli u znak Bika za sljedećih osam godina, Vodenjak se može ugvatiti kako radi (za sebe) nezamislivo i kako se zapravo obvezuje osobi koja balansira slobodno razmišljanje ovog vizionara i pomaže mu da ostane na zemlji.

 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0