Love&Sex

Ova 3 horoskopska znaka rado šefuju u krevetu

Horoskop otkriva štošta o drugima, ali i o tebi… Voliš li jasno i glasno reći što od njega očekuješ u krevetu, čak i voditi igru ili je on taj koji je zadužen za strastvene vratolomije?

Mnoge su stvari zapisane u zvijezdama, a kad je riječ o zvjezdanim karakteristikama određenih horoskopskih znakova, najviše volimo čitati o strasti. Stoga otkrivamo koji su to horoskopski znakovi najstrastveniji, odnosno koji najviše vole imati kontrolu u krevetu. 

Škorpion 

Škorpion jako voli maštati, ali i ispunjavati svoje maštarije. Ono što se netko drugi ne usudi ni pomisliti, on odmah želi isprobati. A to može djelovati potpuno ludo i divlje. Osim toga, Škorpion točno zna što ti se sviđa i vrsni je zavodnik. 

Ovan 

Ovnovi se rado osjećaju moćno i uvijek se ponašaju kao da imaju apsolutnu kontrolu nad situacijom. I kod Ovnova je u krevetu često prilično divlje. On se uvijek pokazuje kao osoba koja je sigurna u sebe i uvijek želi isprobati nešto novo. Najviše od svih horoskopskih znakova privlače ga seksualne igračke. 

Bik 

Doduše, Bikovi nisu toliko divlji poput Ovnova ili Škorpiona, ali su zato strastveniji. Bik je nesebičan ljubavnik koji voli imati kontrolu, ali osobito mu je važno da se ti osjećaš dobro, da se možeš opustiti, predati i apsolutno uživati u svemu. 

 

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0