Life&style

Ove 4 boje su savršene za prizivanje velike količine novca prema Feng Shuiju

  • Svima bi nam sad dobro došlo nešto ekstra novca, zar ne? Dobro, nekima i malo više...
  • Zašto ne bismo "pripremile teren" na sve moguće načine. A jedan od njih su i boje koje prizivaju novac 
  • Prema Feng Shui filozofiji ove boje bi nam trebale povećati šanse u stjecanju veće količine novca

Mnogi bogati i slavni vjerno prate Feng Shui filozofiju i "pokoravaju" se savjetima i odredbama koje propisuje ova drevna kineska vještina življenja. U nekim segmentima Feng Shui se dotiče i bogatstva i izobilja te savjetuje svoje pratitelje što trebaju napraviti da bi sebi i svojim bližnjima povećali šanse za stjecanje velike materijalne moći.

Među njima su i specifične boje koje bi svi oni koji žele privući novac i izobilje trebali nositi. Prema Feng Shuiju, svaka boja ima svoju energiju i vibracije koje privlače neke druge stvari - poput ljubavi, zdravlja, novca i mnogih drugih životnih faktora. 

Prije nego ti otkrijemo, vjerojatno i sama znaš da mnogo novca ti neće sa sigurnošću donijeti sreću ili savršen život, ali, nažalost, novac trebamo za gotovo sve što radimo u životu. I zato nam je prijeko potreban. Naš dom, hrana, prijevoz, odjeća, internet, telefon, edukacija, zabava, sve to ima svoju cijenu na sebi. 

Što bi ti prvo napravila kada bi dobila jako puno novca? Kupila veliku kuću s bazenom, uložila u neki posao, potrošila sve na zabavu, podijelila veći dio rodbini, prijateljima i ljudima kojima je nužno potreban? Začudila bi se, ali mnogi koji iznenada dođu u posjed velike količine novca potroše ga na loše stvari, odnosno jednostavno ga - spiskaju. Ti bi ipak bila malo pametnija, zar ne?

I, da prijeđemo na stvar, koje boje moraš nositi kako bi privukla novac?

 | Autor: Pixsell/agefotostock Pixsell/agefotostock

1. Crvena

Ljudi koji nose crveno prezentiraju sebe kao jake osobe prepune samopouzdanja. Crvena boja poznata je po tome što privlači bogatstvo i obilje, a vrlo brzo neutralizira negativnu energiju. Stari Kinezi novac oduvijek drže u crvenim novčanicima jer, po drevnom vjerovanju feng shuija, ova boja privlači još više novca u život i osigurava blagostanje. Također, crvena boja je u Kini zastupljena gotovo na svakom koraku. Od namještaja pa do raznih dekoracija i odjeće u crvenoj boji. A jedan od koraka je i žarko crveni ruž ili crveni lak za nokte - i to kad uplaćujete listić za loto ili idete na važan poslovni sastanak.

Možda vas zanima Ovo ćemo isprobati! 8 feng shui pravila koja trebaš slijediti za sretan i bogat dom Rubrika Life&style Life&style

2. Zelena 

Zelena boja, kao drveni Feng Shui element, izvrstan je izbor za novi početak. To može biti početak nečeg ugodnog i prosperitetnog, bez obzira na priču koja je iza vas. Feng shui se ne očituje samo u raspodjeli predmeta, nego i u skladnoj ravnoteži između vas i prostora u kojem provodite vrijeme. Zelena boja je odmah iza crvene vrijedan simbol bogatstva, duhovnog i materijalnog.

3. Ljubičasta

Bogate, duboke nijanse ljubičaste donijet će kraljevski ugođaj u tvoj dom. Bilo kad je riječ o odjevnim predmetima ili dekoraciji u kući. Ova boja je simbol otmjenosti, bogatstva i duhovnosti i to na visokoj razini. Možete naglasiti ljubičastu boju u dijelovima kuće koji su okrenuti na jugoistok i sjever.

 | Autor: Pixsell/agefotostock Pixsell/agefotostock

4. Žuta

To je boja koja potiče kreativnost kod svih. Ona je puna pozitivne energije i može popraviti svačije raspoloženje. Ova boja će ti donijeti puno prilika i vidjet ćeš pozitivne promjene ako budeš inzistirala na žutoj boji u važnim životnim situacijama koje ti mogu donijeti novac. 

 

Možda vas zanima Kad kupuješ odjeću biraj neutralne boje - evo zašto Rubrika Life&style Life&style
Photo: Pixsell/agefotostock

Komentari 0