Life&style

Ovaj vikend na Netflixu gledamo novu sezonu svog omiljenog realityja - nikad nam neće dosaditi

Jesi li spremna ponovno iskusiti vrtlog emocija, dramu koja udara direktno u srce i možda pomalo neočekivane veze? Mi već pripremamo kokice i raščistile smo raspored za vikend jer se Love Is Blind vraća na Netflix sa svojom dugo očekivanom petom sezonom. Love is Blind je reality koji je osvojio srca milijuna diljem svijeta, a ova najnovija sezona već obećava zaraznu mješavinu ljubavi i reality TV zabave.

Ben Hardy Možda vas zanima Tko je Ben Hardy koji glumi Olivera u novoj romantičnoj hit komediji 'Love at First Sight'? Rubrika Life&style Life&style

Love is Blind: Vrtlog ljubavi, drame i iznenađenja

 | Autor: Monty Brinton / Netflix Monty Brinton / Netflix Foto: Monty Brinton / Netflix

Za one koji možda još nisu upoznati s ovim specifičnim realityjem, Love Is Blind je reality show za dejtanje koji dovodi u pitanje konvencionalne norme tako što se njegovi natjecatelji upoznaju, zaljubljuju i zaruče bez da su se ikada vidjeli licem u lice. Serija smješta samce u prostorije, takozvane kapsule, koje odvaja jedan zid kroz koji oni pričaju i upoznaju se. Nakon što se upoznaju, parovi moraju odlučiti hoće li se vjenčati, iako se nikada nisu vidjeli. To je recept za bombastičan reality show, zar ne? Provjerimo u traileru:

Dakle, što možemo očekivati od 5. sezone?

Kao i svake sezone, i ovu će voditi Nick i Vanessa Lachey. Osim njih, sve drugo su nova lica, novi grad, ali isto staro pitanje: Je li ljubav doista slijepa? Čini se da samci iz Seattlea iz 4. sezone misle tako, budući da su se čak tri para uistinu vjenčala tijekom sezone i danas su i dalje u sretnom braku. No, hoće li nova ekipa imati istu sreću ili će napustiti eksperiment još uvijek kao samci?

John Wick Možda vas zanima Prije nego što krene serija 'The Continental', evo što sve treba znati o 'Johnu Wicku' Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix

U dobi od 24 do 33 godine, ovi samci dolaze iz potpuno različitih sredina, ali svi imaju jednu zajedničku stvar - nekonvencionalan pristup traženju ljubavi. No, bez obzira na to što rade ili odakle dolaze, muškarci i žene koji ulaze u kapsule morat će vjerovati eksperimentu kako bi potencijalno pronašli svoju srodnu dušu. Ove sezone, Love Is Blind vraća se u Teksas, a ljubav traže samci iz Houstona (kompletni vodič i popis samaca možete pronaći na linku).

Počevši od danas, 22. rujna, nove epizode emitirat će se svakog petka kroz četiri tjedna. Ukupno 10 epizoda pratit će putovanje ovih samaca u potrazi za ljubavlju.

Možda vas zanima Netflixova serija 'Drago dijete' mračna je, napeta i uzbudljiva - i nije za one sa slabim srcem Rubrika Life&style Life&style
Photo: Netflix

Komentari 0