Life&style

Ovaj tinejdžer dobit će ne jedan, već 365 besplatnih obroka u godini iz restorana, a evo i kako

  • Dok se u našoj zemlji raspravlja o ‘etičnosti’ dobivanja besplatnih obroka u promotivne svrhe, što se pripisuje načinu rada influencera, jedan snalažljivi Amerikanac se na kreativan način pobrinuo za to
  • Naime, mladi Noah sebi je osigurao besplatne obroke iz restorana u svih 365 dana u godini 
  • Način koji je to napravio prilično je kreativan ali, kako sam tinejdžer kaže, i prilično užasan

Dok je u domaćim medijima i na društvenim mrežama besplatno jedenje po restoranima, a čije je pitanje povukla jedna influencerica, odjeknulo poput atomske bombe, u stranim medijima dobilo je jedna slična tema dobila tek sporednu ulogu. Slučaj 19- godišnjeg Noaha Willea koji je na TikToku objasnio kako svaki dan dolazi do besplatnih zalogaja privukao je pozornost zbog prepredene domišljatosti, a u ovom slučaju metoda zapravo nije nimalo etička. Evo o čemu se radi. 

Možda vas zanima Kuhari otkrivaju: Kakvu tjesteninu NEMOJ naručivati u restoranu Rubrika Life&style Life&style

Iako baš i nije sadržaj koji bi trebao inspirirati, nismo mogli odoljeti a da ne podijelimo foru koju je ovaj mladi Amerikanac podijelio na svome TikTok profilu. I mnogi strani mediji opisali su trik Noaha prilično mudrim. Naime, za uspješno izvođenje ove ‘ukusne prevare’ bila su mu potrebni samo e-mail adresa, Excel tablica i popis restorana koji poklanjaju besplatne obroke povodom rođendana. 

Možda vas zanima 11 naizgled nevažnih stvari koje ukazuju da je restoran bolje izbjegavati Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: TikTok/@w_e_s_t_m_a_n TikTok/@w_e_s_t_m_a_n

‘’Radi se o smicalici koja je također i nekako užasna. Jednom davno napravio sam lažni račun e-mail pošte koji još uvijek koristim. Dobivam besplatnu hranu ili deserte iz restorana svaki dan’’, rekao je tinejdžer. 

Noah je napravio poduži popis restorana koji slavljenika na rođendan obično počaste besplatnim jelom ili slasticom. Na web stranicu svakog restorana prijavio se s drugim datumom rođenja i tako ‘pokrio’ svih 365 dana u godini. 

 | Autor: TikTok/@w_e_s_t_m_a_n TikTok/@w_e_s_t_m_a_n

U videu Noah s veseljem najavljuje već sutrašnje restoransko jelo koje neće platiti

‘’Doista se nadam da nisam jedina osoba koja je dovoljno luda da ovo napravi’’, rekao je Noah. 

Dodao je kako ipak ne može vjerovati da je baš on ta osoba koja se na ovaj način trudi kako bi dobila besplatnu krafnu ili pljeskavicu.

‘’Mislim da se ipak dobro isplatilo’’, zaključio je Noah. 

@noahwille

Free food year round ##fyp ##foryou ##foryoupage ##xyzcba ##xyzbca ##TodayILearned

♬ original sound - noahwille

 

Photo: Shutterstock/instagram

Komentari 0