Life&style

Ovaj novi okus Ritters čokolade želimo probati odmah!

Obožavamo i čokoladu i krumpiriće, ali u kombinaciji?! Iako je Ritter Sport tvorac ovog novog čokoladnog okusa, ne vjerujemo da funkcionira dok ne probamo!

Ritter Sport nas često iznenadi čokoladama s novim i zanimljivim okusima, a ovoga nas je puta blago rečeno šokirao svojom novom verzijom čokolade kakvu nismo očekivale ni u najluđim mislima. Ali tko smo mi da o tome odlučujemo?

Naime, u tvornici Ritter Sport čokolade osmišljen je novi recept koji će ili osvojiti ljubitelje čokolade diljem svijeta ili ih zgroziti. Riječ je ni manje ni više, nego o čokoladi s okusom pomfrita. Nekako se više nadamo da bi nas taj okus mogao osvojiti, no, realno - čokolada i pomfrit? 

Možda vas zanima Znanost potvrdila: što više voliš čokoladu - to si pametnija! Evo zbog čega Rubrika Life&style Life&style

 

Ipak, već smo viđale kombinaciju ovih namirnica u verziji prženih krumpirića s umakom od čokolade, ali to se nismo usudile probati - još uvijek! 

Možda vas zanima Znaš li gdje možeš kupiti ove neodoljive čokoladne delicije? Rubrika Life&style Life&style

Ritter Sport nam na svojim profilima na društvenim mrežama jamči da u ovom okusu nema ništa manje okusa čokolade nego u ostalim okusima.

To ćemo povjerovati tek kada je isprobamo, a možemo se samo nadati da će jednoga dana doći i do hrvatskog tržišta. A do tada možda ipak isprobamo krumpiriće s čokoladom. 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0