Life&style 27. ožujka 2018.

Znaš li gdje možeš kupiti ove neodoljive čokoladne delicije?

PR/WhatsApp.

Ako si ljubiteljica slatkih zalogaja onda ćete razveseliti vijest o novouređenoj trgovini Kraš Bonbonnière u središtu Zagreba zbog koje će kupovina čokoladnih delicaja postati neponovljivo iskustvo

Voliš okuse ručno rađenih čokolada i njihov primamljiv izgled? Ne možeš odoljeti čokoladnim kreacijama? Onda ćete sigurno razveseliti vijest o novouređenoj trgovini Kraš Bonbonnière na Cvjetnom trgu u Zagrebu u kojoj će svaki posjetitelj moći doživjeti jedinstveno iskustvo kupovine čokoladnih delicija. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

U svom modernom, elegantnom i profinjenom ruhu Kraš Bonbonnière postati će nezaobilazno mjesto za Zagrepčane te atrakcija za sve brojnije turiste. Sa željom da razveseli svoje vjerne potrošače, s početkom proljeća Kraš je ponovno otvorio vrata neodoljivog svijeta čokolade u kojem će uz odabrani asortiman svojih poznatih brendova nuditi i velik izbor najboljih čokoladnih pralina i dražeja te jedinstvene ručno rađene čokoladne ploče.  

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Svaki tjedan u ponudi će biti različiti okusi ručno rađenih čokolada, svježe dopremljenih iz Kraševe majstorske čokoladne radionice, koje će se lomiti i ukrasno pakirati na licu mjesta šireći miris svježe čokolade. Osim toga, ljubitelji Kraševih slatkih delicija moći će, kao i do sada, kupiti svoje omiljene deserte ili uz pomoć prodajnog osoblja kreirati originalan slatki poklon kojim će obradovati dragu i blisku osobu.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp
 
Prostor preuređene trgovine, koji odiše tradicijom i elegancijom, osmislio je i uredio poznati hrvatski arhitekt Ante Vrban, a sama Kraš Bonbonnière dio je projekta kojim kompanija strateški repozicionira prodajnu mrežu Kraš Trgovine. Prije ove lokacije u Zagrebu, a prema sličnom arhitektonskom rješenju, uređena je Bonbonnière trgovina u središtu Splita. U sklopu projekta, osim preuređenja i modernizacije prodajnih mjesta, inovira se i ekskluzivna ponuda Kraševih proizvoda i pakiranja, koji su u ponudi isključivo u Kraš Bonbonnière trgovinama i Kraš Choco barovima. Na taj način stoljetna tradicija i vještina u izradi čokoladnih i drugih slastica, koja se njeguje i neprestano razvija u Krašu, dobiva adekvatna mjesta prezentacije.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Komentari 0