Life&style 27. svibnja 2020.

Ovaj iznenađujući sastojak učinit će kajganu ili jaje na oko još ukusnijima

Shutterstock/Instagram.
  • Voliš započeti dan s doručkom koji sadrži jaja?
  • Onda trebaš dodati ovaj neočekivani sastojak kako bi jaja ubuduće bila još ukusnija!
  • Plus: donosimo ti i jedan ukusan recept za doručak

Nevjerojatno, ali istinito: čips od krumpira učinit će tvoje jelo s jajima još boljim! Obično grickamo čips pred televizorom predvečer, a sada ga možemo jesti i za doručak.

Naime, čips od krumpira idealno odgovara svim vrstama jela od jaja: jednostavno usitni šaku čipsa i umiješaj ga u kajganu ili spravi jaje na oko na „postelji“ od poprženog čipsa. Jako je ukusno nadjenuti omlet s usitnjenim čipsom od krumpira.

Ono što je najbolje: kod pripreme si potpuno slobodna i možeš kombinirati razne namirnice. Sljedeći puta dodaj i svoje omiljeno povrće ili uzmi čips s kiselim vrhnjem i sirom – tako ćeš sigurno obogatiti doručak novim okusima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#yummyfood #notsoheathybutsoyummy #delicious #chipswitheggs

A post shared by Mentabymon (@mentabymon) on

Možda vas zanima... Evo zašto bi za tvrdo kuhana jaja ponekad trebala koristiti – ribež za sir! Rubrika Life&style Life&style

Recept: jaje s čipsom od krumpira

Sastojci za 1 porciju:

• 2 šake povrća po tvom izboru (npr. gljive, rajčice, špinat, paprika, šparoge)

• opcionalno: slanina

• 3 šake čipsa od krumpira (najbolje slanog)

• 2 jaja

• opcionalno: začinsko bilje i parmezan kao topping

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Breakfasts provide with essential nutrients that can be stored into energy to feel productive for the rest of the day. Colorful breakfasts bring me joy and set the mood for a great day ahead. One of favorite things to eat for breakfast are sourdough toasts, eggs and veggies. What do you like to have for breakfast most?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ____________⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ On another note, if you want to learn how to take delicious photos for your Instagram, I am running my next round of food photography for social media course from June 7 to June 10 and registrations are open! For more info, link in bio, in my highlights or simply DM me. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ *⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ *⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ *⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ *⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ *⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #busyavocado #breakfast #healthyfood #healthybreakfast #eatwelllivewell #scrambledeggs #asparagus #instafoodie #foodphotography #foodphotographyandstyling #foodphotographerdubai #mydubai #photographycourse

A post shared by Diana I A Feed You Want To Eat (@busyavocado) on

Priprema:

1. Opcionalno: isprži najprije slaninu da bude hrskava i ostavi je po strani.

2. Isprži željeno povrće u tavi te ga začini solju i paprom. Potom dodaj slaninu.

3. Postepeno dodaj čips tako da ga oprezno usitniš te umiješaš u povrće.

4. Napravi dva udubljenja u koja ćeš staviti jaja.

5. Pokrij tavu te isprži jaja.

6. Na kraju možeš doručak začiniti začinskim biljem i parmezanom.

Možda vas zanima... Nakon što ovo pročitaš, vjerojatno nikad više nećeš bacati ljuske od jaja u smeće Rubrika Life&style Life&style

Komentari 0