Life&style

Ovaj čovjek zna kako se može zaraditi 4000 dolara spavajući - i to samo za jednu noć

  • Kako se pokazalo iz izvještaja jednog Kineza, moguće je napuniti svoj bankovni račun – u snu!
  • Naime, započeo je live-stream i snimao se kako spava
  • Na kraju je s time zaradio 4000 dolara!

Vijesti online portala „36kr“ otkrile su da se u snu može sasvim jednostavno i brzo zaraditi novac. Jedan Kinez snimao se dok spava kako bi otkrio hrče li. Pri tome je koristio kinesku aplikaciju TikTok – s kojom je moguće imati live-stream. Sljedeći dan primijetio je koliko ga je puno ljudi gledalo dok spava – i jako se iznenadio. Iz tog razloga nastavio se snimati dok spava te je streamao uživo video na Internet. Streamane klipove njegovog TikTok-accounta pratilo je ukupno više od 18,5 milijuna gledatelja!

via GIPHY

Snimao se dok spava te zaradio 4000 dolara

Preko TikToka je Kinez dobio za svoje noćne prijenose virtualne poklone u vrijednosti od 10.000 dolara. Pokloni korisnika mogu se zamijeniti za pravi novac. Tako je Kinez za svoj spavanac zaradio 4000 dolara (oko 27.500 kuna!). U novom videu poručio je svojim gledateljima da ubuduće želi spavati bez gledatelja. Naime, razočaran je zbog činjenice da njegovi videouradci o prehrani (koje inače objavljuje na svom kanalu) nisu toliko gledani – kao njegovo spavanje uživo! Smatra kako je sva ta akcija jako loša – jer signalizira da se s takvim djelatnostima može zaraditi više nego napornim radom!

Možda vas zanima Ova firma spremna ti je platiti 10.000 kuna da kod kuće spavaš 100 dana zaredom po 9 sati na dan Rubrika Life&style Life&style

via GIPHY
 

Ida Prester demonstrirala nam je kako napraviti samopregled dojki. miss7 te podsjeća da pozoveš prijateljicu s kojom ćeš sklopiti #pinkypromiss - obećanje uz koje ćete lakše razviti naviku redovitog samopregleda dojki.
 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0