Life&style

Ova žena se nikad nije ošišala, a ne šiša ni kćeri

Tere Lynn već godinama pobjeđuje na natjecanjima za najdužu pletenicu. Super, ali svejedno ne razumijemo sasvim ovu Matovilku našeg doba...

Tere Lynn Svetlecich (iz ovih krajeva porijeklom, pretpostavljamo) Russell, majka petoro djece, ima dugu kosu otkad je bila beba, a sada i njezine kćeri nastavljaju ovu bizarnu tradiciju nešišanja. Njezini uvojci redovito osvajaju zlato na najtjecanjima tipa 'Longest Pony Tail Competitions' na godišnjim svečanostima i sajmovima, a kćeri su sada krenule njezinim stopama.

Na najdužem dijelu njezina kosa je duga 189 centimetara, 11-godišnja Callan pohvaliti se može uvojcima od 92 cemtimetra, a dvije godine mlađa Cendalyn je vrlo napredna jer je i njezina kosa gotovo tolika. 6-godišnja Chesney ima 66 centimetara dugu kosu dok je jednogodišnja beba Chapin tek počela, očekivano, puštati kosu. Prave Matovilke, kosa im je ukupno duga dobrano više od 4 metra!

Možda vas zanima I to je moguće: ubrzaj rast kose Rubrika Beauty Beauty

Naravno da život s tim kosurinama nije jednostavan. Tere Lynn priznaje da si je više puta kosu zalupila automobilskim vratima, a dok se tušira gotovo padne od težine svoje kose natopljene vodom. Koliko potroši šampona i regeneratora (i to za njih pet!) nećemo ni pitati.  Usprkos tome ni u kom slučaju ne dopušta škarama blizu.

A čemu sve to? Tako duga kosa sigurno ne može biti zdrava ni tako lijepa. Sigurno Tere uživa u pogledima prolaznika, posebno kad nekuda ide sa svojim djevojčicama. Ipak, ona to radi samo za jednoga.... Naime, dok su još bili tinejdžeri njezin sadašnji suprug Chip pozvao ju je na spoj samo zato jer mu se jako svidjela njena iznimno duga kosa. Kaže da joj je suprug također velika podrška i danas u njezinom uvjerenju da se ne šiša, a ne šiša ni njihove kćeri. 

Možda vas zanima Kakvu frizuru muškarci doista žele da nosimo Rubrika Life&style Life&style
Photo: miss

Komentari 0