Life&style
Ova su vina apsolutni hit na društvenim mrežama, a iza njih se krije domaći brend Ova su vina apsolutni hit na društvenim mrežama, a iza njih se krije domaći brend Ova su vina apsolutni hit na društvenim mrežama, a iza njih se krije domaći brend Ova su vina apsolutni hit na društvenim mrežama, a iza njih se krije domaći brend Ova su vina apsolutni hit na društvenim mrežama, a iza njih se krije domaći brend Ova su vina apsolutni hit na društvenim mrežama, a iza njih se krije domaći brend Ova su vina apsolutni hit na društvenim mrežama, a iza njih se krije domaći brend 1/10 Ova su vina apsolutni hit na društvenim mrežama, a iza njih se krije domaći brend Ova su vina apsolutni hit na društvenim mrežama, a iza njih se krije domaći brend Ova su vina apsolutni hit na društvenim mrežama, a iza njih se krije domaći brend

Ova su vina apsolutni hit na društvenim mrežama, a iza njih se krije domaći brend

Prije nepunih devet mjeseci na domaću kreativnu scenu stupio je dojmljivi brend Nadora Creative Studio, koji je u kratkom vremenu postao miljenik publike i osvojio je svojim vinima s porukom

Sastavljen od mladih kreativki, brend Nadora Creative Studio sramežljivo je ušao na domaću scenu, a sudeći prema odličnim komentarima postao je apsolutni hit na društvenim mrežama. Fokusiran na darove, brend nudi liniju zanimljivih vina s porukom koje krase natpisi namijenjeni za različite prigode. Simpatične poruke i vizuali dolaze u kombinaciji s jednom od četiri vrste vina, a mogu se kupiti zasebno ili u nekom od poklon paketa.

 | Autor: Nadora Creative Studio Nadora Creative Studio

Suradnja je ostvarena s Vinarijom Pavičić posvećenoj proizvodnji kvalitetnih vina oblikovanih prema ukusu modernih potrošača, čiji su vinogradi smješteni u Kutjevačkom vinogorju. U ponudi Nadora Creative Studija dostupne se četiri vrste: graševina (kvalitetno suho), pinot sivi (kvalitetno suho), pinot crni (kvalitetno polusuho) i rose (kvalitetno polusuho).

Darovi za sve prigode

Kupci trenutačno mogu birati između osam različitih poklon paketa i 30-ak vizuala iz Nadorine radionice. Natpisi na vinima sezonalno se prilagođavaju potrebama tržišta i obuhvaćaju široku paletu poruka – od božićnih, za Valentinovo ili Dan žena, do onih za rođendane, čestitke na diplomi ili vjenčanju. S druge strane, paketi su osmišljeni na način da se sadržaj iz boxa koristi dok se uz njega ispija čaša dobrog vina, a naljepnica se prilagođava prema određenoj prigodi. Primjerice, ženski BEAUTY BOX idealan je za omiljene ženske rituale, poput uređivanja noktiju i stavljanja opuštajuće maske za lice, dok je CLASSY BOX savršen izbor za sve samouvjerene muškarce i njihovu beauty rutinu. Ljubav u Nadora studiju slave posebno mirisnim SCENTED BOXOM, koji uz vino s porukom sadrži dvije mirisne svijeće za nju i njega, dok za rođenje djeteta nude preslatki BABY BOX. Tu su i popularni RELAX BOX, PARTY BOX, GAME BOX i COUPLE BOX, čiji sadržaj možete otkriti na društvenim stranicama ovih domaćih kreativki.

Posebnost imena

Ime brenda nosi posebno značenje i povezano je upravo s darivanjem. Naime, Nadora u grčkom jeziku označava prekrasan dar satkan od inventivnih ideja i potaknut strašću. Ideja osnivačica bila je domaćoj publici predstaviti nešto novo i drukčije. Nešto što će svakome izmamiti osmijeh na lice i uljepšati dan, a sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, u tome su uspjele.

Za sjajne fotografije vina i poklon paketa zaslužna je Vedrana Brkić iz Wedding Arta Croatia. Djevojke surađuju od samog početka nastanka brenda. Vedrana potpisuje sve fotografije koje krase Instagram profil @studio.nadora i Facebook stranicu Nadora Creative Studio. Posebno nas veseli vijest što brend priprema novitete za jesen, a uskoro ćemo ih imati priliku vidjeti upravo kroz Vedranin objektiv.

Proizvodi se mogu naručiti na društvenim mrežama Nadora Creative Studija ili putem e-maila studio.nadora@yahoo.com.

Više detalja pronađite na Instagramu i Facebooku.

Photo: Nadora Creative Studio