Life&style
Ikea Ragrund polica

Ova IKEA polica za malo će novca rješiti sve naše probleme s ružnim umivaonikom

  • Kad je riječ o nadasve praktičnom i cjenovno prihvatljivom namještaju, odmah nam na pamet pada IKEA
  • Ova zgodna polica iz serije kupaonskog namještaja IKEA RÅGRUND, idealno je rješenje za male kupaonice 
  • 'Sakrit' će odvod umivaonika, a osim što ćeš dobiti puno dodatnog mjesta za odlaganje stvari, podići će izgled interijera na višu razinu 

U mnogim malim stanovima i kućama, namještaj u obliku trokuta (stolovi, police, komode, konzolni stolići i drugo) dobro dođe kada se čini da su uglovi jedino preostalo mjesto za dodavanje još jednog komada namještaja. A ovdje polica u obliku trokuta može riješiti iznimno zahtjevnu poteškoću - skrivanje "ružnog" umivaonika. Pod ružnim mislimo kako umivaonike ispod kojih su vidljive odvodne cijevi, tako i one stare dizajne umivaonika s debelom keramičkom "nogom", odnosno postoljem - imamo ih još po stanovima, zar ne?

Pritom će ova trokutasta polica (naravno, najbolje je kupiti dvije), riješiti i problem oko skladištenja potrepština, a jeftinija ja od kupaonskog ormarića koji k tome zauzima i više prostora. Što nije baš neka sreća u malim kupaonicama.

 | Autor: IKEA IKEA Foto: IKEA, RÅGRUND polica

Ako želiš iskoristiti prostor ispod umivaonika u kupaonici, koji je često ružan i nefunkcionalan, onda je polica IKEA RÅGRUND idealno rješenje. Zapravo, lako se mogu sastaviti dvije, koje se potom savršeno postave oko baze umivaonika kako bi pružile dodatni prostor za pohranu koji nam je uvijek potreban.

 | Autor: IKEA IKEA Foto: IKEA, RÅGRUND polica

Možda vas zanima Kako ni iz čega stvoriti više prostora u svom domu? Nekoliko savjeta podijelila je IKEA-ina dizajnerica Rubrika Life&style Life&style

Spajanje dvije RÅGRUND police zajedno izvrsno je rješenje i za sve koji imaju sudopere na postolju. Raspoređene oko dna sudopera, možeš dobiti puno prostora za pohranu bez potrebe za renoviranjem. To čini ove IKEA police savršenom opcijom za sve koji žele osvježiti kupaonicu funkcionalno i vizualno, a sve s malim proračunom. Naime, polica košta 39,99 eura. 

 | Autor: IKEA IKEA Foto: IKEA, RÅGRUND polica

Sa 60 cm visine, RÅGRUND polica je niska i zdepasta, ali na dobar način; stat će ispod gotovo svakog sudopera standardne visine. Polica je izrađena od bambusa pa je prikladna i za vlažne kupaonice.

Možda vas zanima Krevet koji hladi, to nam treba ovih dana, točnije noći. IKEA 'ledenu' posteljinu otkrio nam je tiktoker Andro Rubrika Life&style Life&style
Photo: IKEA

Komentari 0