Life&style

Ova buduća mlada požalila se na svog zaručnika jer joj je poklonio “minijaturan” zaručnički prsten

  • Buduća mlada svoje nezadovljstvo zaručničkim prstenom izrazila je na Redditu
  • Požalila se kako je komad nakit premalen
  • U komentarima je bilo mnogo podijeljenih mišljenja

Uzrujana buduća mladenka na stranici Reddit se požalila i podijelila svoje frustracije jer je nezadovoljna zaručničkim prstenom koji joj je poklonio njen zaručnik. 

U svojoj objavi na Redditu, žena je objasnila kako su ona i njen dečko u vezi već osam godina te da su “o zarukama pričali gotovo tri godine” prije nego što ju je zaprosio. Iako je na prosidbu pristala, nije zadovoljna veličinom prstena kojeg je nazvala malenim.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

U njenoj objavi stoji: “Zajedno smo osam godina i razgovarali smo o tome da bismo se mogli vjenčati već gotovo tri godine. Ovo je prsten za koji kaže da je štedio kako bi mi ga mogao kupiti. Jesam li bezobrazna i materijalist ako mu kažem da ne želim ovaj mali prsten?”, napisala je nezadovoljna žena uz fotografiju tankog zlatnog prstena s dijamantom. 

 | Autor: Reddit Reddit

Reakcije i komenatari na njenu objavu, kao i pitanje bili su različiti. Neki su stali na strani i rekli kako je prsten, zajedno s dijamantom, premali.

Možda vas zanima Tajne zaručničkih prstenja: Skrivena značenja 10 prstena kojima su se zaručile slavne dame Rubrika Stars Stars

“Mislim da bih više bila uvrijeđena da dobijem ovaj prsten, nego nikakav prsten uopće”, “Jednostavno preskoči prsten u potpunosti ako si ga ne možeš priuštiti. Ovo je jednostavno neugodno”. 

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Jedna je osoba dodala kako je to “najtužniji prsten koji sam ikad vidjela. Nisam materijalist, ali čak ni ne izgleda dobro. Mislim da bi trebala razgovarati s njim ako joj se prsten ne sviđa”.

Mišljenja su kao i uvijek podijeljena pa se tako Nekima prsten i svidio: “Jako je delikatan. Obožavam takav nakit. No, izgleda kao da će puknuti ako savije prste!”, drugi je komentator dodao: “Prsten mi se nekako sviđa. Jako je moderan i elegantan. Ja bih ga svakako nosila na ruci”.

Možda vas zanima Britney se pohvalila zaručničkim prstenom na 28. rođendan svoga odabranika i ponovno pozirala - gola Rubrika Stars Stars
 
Photo: Shutterstock

Komentari 0