Life&style

One žare i pale pred kamerama, a u nedjelju stižu na spektakl u Arenu Zagreb

Brojke njihovih pratitelja rastu iz dana u dan, a ove YouTuberice osim svojim videima osvajaju publiku dobrim izgledom.

Iako dolaze iz različitih krajeva svijeta, Kim Lamarin, Jenni Martin, Petra Dimić, Ruža Rupić, Leni Wolfy i Anastasija Grujić definitivno su najatraktivnije YouTuberice na regionalnim prostorima. Sa stotinama tisuća pratitelja na YouTube kanalu i društvenim mrežama očito je kako ove dame plijene pozornost i svojim izgledom.

Srpska YouTuberica Anastasija Grujić ima samo 19 godina, a zahvaljujući izgledu, okušala se i u manekenstvu pa je nosila nekoliko revija na tjednima mode u Novom Sadu. Njezina sunarodnjakinja Ruža Rupić iza sebe ima zavidnu glazbenu karijeru, milijune klikova na spotovima pjesama, a zaštitni znak joj je dugačka plava kosa po kojoj je prepoznatljiva.

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber Leni Wolfy

Možda vas zanima Još malo do najluđeg tuluma u Areni - dolazi KSI Rubrika Stars Stars

Između ovih YouTuberica nalazi se i Leni Wolfy, koja dolazi s kanala Yasserstain, specijaliziranog za edukaciju mladih. Leni je u braku s Aleksom Perovićem, pobjednikom talent showa “Zvezde granda”, a par ima kćer Lunu. Jedna od najiskusnijih na YouTube sceni svakako je Petra Dimić, poznata pod nadimkom SaamoPetraa, koja od 12. godine snima videa, a trenutačno snima za JoomBoos, najveću mrežu regionalnih youtubera.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell Petra Dimić aka SaamoPetraa

Možda vas zanima Vodič kroz cjelodnevni tulum u Areni Zagreb Rubrika Stars Stars

Ono što povezuje ove YouTuberice je to što dolaze na Totalni JoomBoos, najveći YouTube spektakl koji će se održati u Areni Zagreb 21. listopada. Tu su još i LayZ, TheSikrt, Gloria Berger, Dennis Domian Bruno Lukić, kao i jedan od najpoznatijih youtubera na svijetu - KSI. S obzirom da je do spektakla u Areni Zagreb ostao tek jedan dan, a potražnja za ulaznicama je velika, požurite i nabavite svoju. Ulaznice možete kupiti na Entrio.hr.

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0