Stars

Vodič kroz cjelodnevni tulum u Areni Zagreb

Prilika da se družite i partijate s najjačim svjetskim, domaćim i regionalnim youtuberima bliža je nego ikad. Naime, 21. listopada u Areni Zagreb održava se Totalni JoomBoos, najveći YouTube spektakl u regiji na kojem se očekuje nekoliko tisuća ljudi i genijalna zabava

Povodom trećeg rođendana svog kanala, JoomBoos je odlučio napraviti nešto posebno i nagraditi vjerne fanove, kojih je samo na YouTubeu oko 500.000, najboljim partyjem u gradu.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Na najjači party u regiji stiže slavni britanski youtuber KSI, a osim njega, svoj su dolazak već najavili Petra Dimić, Ruža Rupić, Gloria Berger, Two Crazy Beauties, LayZ, Dennis Domian, Baka Prase, Choda i još 40-ak najjačih youtubera u regiji.

 | Autor: Petar Glebov/Pixsell Petar Glebov/Pixsell

Osim druženja s omiljenim youtuberima, fanove na Totalnom JoomBoosu očekuje još puno toga. Od koncerata, do rekordnog floss dancea, raznih izazova, fotografiranja s najvećim YouTube zvijezdama... Naravno, ništa bez girl powera.... Sve djevojke koje prate YouTube sigurno znaju tko su Saamo Petraa, Ema i Patricia, Ruža Rupić, Gloria Berger, Anastasija Grujić. E pa, one i još mnogo slavnih regionalnih i domaćih youtuberica dolazi na najveći party u Arenu Zagreb, gdje ćete ih moći upoznati, fotkati se s njima, razmijeniti pokoji beauty savjet i pitati ih što vas zanima.

 | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Tomislav Miletić/Pixsell

Osim youtubera, koji će na Totalnom JoomBoosu izvoditi svoje najveće glazbene hitove, publiku će zabavljati i Domenica, a nastupit će i LayZ i Stoka, koji će izvesti svoj reperski hit 'Moja Croatia'. Njihova je pjesma potpuno oduševila publiku kad su je izbacili, a trenutno na YouTubeu ima više od 4 milijuna pregleda. 

 | Autor: Igor Kralj/PIXSELL Igor Kralj/PIXSELL

Ako još uvijek niste nabavili svoju ulaznicu, sad je krajnje vrijeme, jer su ulaznice gotovo potpuno rasprodane, a navala za njima je i dalje jako velika. Ulaznice se mogu kupiti putem Entria ili na svim Entrio prodajnim mjestima, a trenutno su dostupne one klasične po cijeni od 119 kuna, VIP Fan Pit ulaznice po cijeni od 199 kuna te VIP Meet & Greet ulaznice po cijeni od 1.500 kuna s kojima možete upoznati slavnog KSI-ja te se čak i fotografirati s njim. Sa posljednje dvije ulaznice dobivate mjesta u najboljim redovima na spektaklu i mogućnost da najbolje osjetite atmosferu ovog genijalnog i jedinstvenog događaja.

Photo: Andrej Nihil

Komentari 0