Stars

Još malo do najluđeg tuluma u Areni - dolazi KSI

Preostalo je još samo nekoliko dana do najvećeg Youtube spektakla u regiji. 
21. listopada, u Areni Zagreb održava se Totalni JoomBoos na kojem se možete družiti s najjačim svjetskim, domaćim i regionalnim youtuberima. Spektaklu godine euforično se vesele tisuće fanova koji će imati priliku pratiti spektakl i upoznati youtubere.

Povodom trećeg rođendana svog YouTube kanala i 500.000 pretplatnika, JoomBoos radi zabavu kako bi se zahvalio svojim vjernim fanovima. Očekuje se preko 50 najpoznatijih regionalnih, svjetskih i domaćih youtubera, a neki od njih su Petra Dimić, Ruža Rupić, Aleksa Perović, Two Crazy Beauties, Gloria Berger, LayZ, Dennis Domian, Baka Prase i Choda. Na party stiže i slavni britanski youtuber KSI kojem je ovo prvi posjet Hrvatskoj. "Jedva čekam ludi provod i tulum u Zagrebu" – poručio je KSI svojim fanovima. 

 | Autor: danijel berković/pixsell danijel berković/pixsell

Osim premijere nove Joomboos pjesme, raznih izazova, fotografiranja s YouTube zvijezdama, ljubiteljice beauty YouTube sadržaja moći će upoznati svoje omiljene beauty vloggerice Saamo Petru, Emu i Patriciu, Anastasiju Grujić, Ružu Rupić i još mnoge druge poznate djevojke. Svojom glazbom posjetitelje će zabavljati Domenica, a nastupit će i LayZ i Stoka sa svojim navijačkim hitom “Moja Croatia”. Šuška se i da će Ruža Rupić, najpoznatija tinejdžerka na Balkanu zabavljati fanove s nekoliko svojih hitova.

JoomBoos predvodi trendove, tako će i prva knjiga Youtubera u Hrvatskoj biti predstavljena upravo na Totalnom JoomBoosu. Fanovi će imati priliku kupiti potpisanu knjigu omiljenog im plavookog youtubera Filipa Dejnaovića, TheSikrta.. U knjizi otkriva ono što i okorjeli fanovi ne znaju o njemu: Kako sam od dečka sa sela postao jedan od najpopularnijih u Hrvatskoj.

Vrata Arene Zagreb otvaraju se u 11h za sve posjetitelje, a cjelodnevni program Totalnog JoomBoosa počinje u 13h te ga možete pronaći na službenoj stranici eventa: totalni.joomboos.hr. Voditelji spektakla bit će Ivan Vukušić i Saamo Petraa. 

 | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Tomislav Miletić/Pixsell

Ako još uvijek niste nabavili svoju ulaznicu, sad je krajnje vrijeme, jer su ulaznice gotovo rasprodane. Ulaznice se mogu kupiti putem Entria ili na svim Entrio prodajnim mjestima, a trenutno su dostupne one osnovne po cijeni od 119 kuna, VIP Fan Pit ulaznice po cijeni od 199 kuna te VIP Meet & Greet ulaznice po cijeni od 1.500 kuna s kojima možete upoznati slavnog KSI-ja te se fotografirati s njim. S posljednje dvije ulaznice dobivate mjesta u najboljim redovima na spektaklu i mogućnost da najbolje osjetite atmosferu ovog jedinstvenog događaja. Ulaznice su dostupne i u paketu 3+1 gratis.

Photo: Petar Glebov/Pixsell

Komentari 0