Life&style
Gigi Hadid

Omiljena olovka za usne Gigi Hadid zapravo je vrlo jeftina, a obožava je jer traje čitav dan

  • U ženskoj torbici svašta se nađe, a uvijek nam je bilo zanimljivo što to poznate dame skrivaju u svojoj te koliko su zapravo drugačije od nas 
  • Supermodel Gigi Hadid je u intervjuu za Vogue otkrila sadržaj svoje torbice i ono čime nas je iznenadila je njena najdraža olovka za usne
  • Radi se o dugotrajnom ružu u obliku olovke popularnog brenda Maybelline 

Ženska torbica oduvijek je bila jedna od većih misterija, posebice neupućenim pripadnicima suprotnog spola. Bez obzira na veličinu, u žensku torbicu stane sve što bi nekome moglo zatrebati - u bilo koje doba dana i u bilo kojoj situaciji. Tu se nađu stvari od prve medicinske pomoći, preko prve kozmetičke pomoći do prve pomoći u slučaju iznenadne gladi - da spomenem samo neke. Fascinantniji dio oko ženske torbice nije koliko toga stane u nju, već činjenica da žena poznaje svaki predmet koji je spremila u torbicu i većinu može pronaći jednom rukom, u mraku, dok drži bebu u jednoj ruci i dvije vrećice namirnica u drugoj.

Tihanna Možda vas zanima Što to ima novi Rihannin ruž da može koštati 5000 kuna?! Evo nekoliko detalja... Rubrika Beauty Beauty

A kako poznate i slavne osobe smatramo svojevrsnim jednorozima, potpuno drugačijima od nas, uvijek nas je zanimalo što to poznate dame nose u svojim torbicama. To sigurno moraju biti neki ekskluzivni, luksuzni preparati koji bi objasnili zašto uvijek izgledaju tako besprijekorno, zar ne? Čini se da ne, barem kada je u pitanju Gigi Hadid.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Jedna od najpoznatijih svjetskih supermodela i jedna polovica sestrinskog dua Hadid, Gigi Hadid je u nedavnom intervjuu za Vogue otkrila sadržaj svoje Prada torbe. Torba majke dvogodišnje kćerkice puna je stvari za bebu (nikakvo iznenađenje), plus osnovnih kozmetičkih predmeta koje uvijek nosi na put, uključujući gumice za kosu, naljepnice za prištiće, lak za kosu i olovku za usne koju je nazvala "svojom omiljenom".

Novi Charlotte Tilbury puder besprijekorno ujednačuje ten i matira. Nije čudo što je tajno je oružje zvijezda

Sam pogled na njene uvijek besprijekorne, pune usne dovoljan su da razumijemo zašto bi joj upravo olovka za usne bila jedna od važnijih makeup proizvoda u torbici, međutim malo smo se više iznenadili cijenom njene omiljene olovke. Vjerovali ili ne, radi se o olovci brenda čija smo sjajila kupovali još u osnovnoj školi s džeparcem od marende. Naime, Gigina omiljena olovka za usne je  Maybelline Super Stay Ink Crayon Lipstick.

 | Autor: Instagram @maybelline Instagram @maybelline Maybelline Super Stay Ink Crayon Lipstick

Pomiješan s hidratantnom kremom za usne, objašnjava Hadid, Maybelline Super Stay Ink Crayon Lipstick je "kao tinta za usne" koja je "laka i ostaje cijeli dan". Olovka je dostupna u 33 nijanse, u rasponu od nježnih nude nijansi kao 'reach high' do hrabrijih nijansi poput jarko crvene 'hustle in heels' i tamnoljubičaste 'throw a party'. Kremasta bojica ostavlja pigmentiranu boju s mat završetkom, a kao što je Hadid rekla, glavna prednost je njegova sposobnost da satima ostane postojan i bez da se razmaže.

Cijena Maybelline Super Stay olovke je 52,50 kn na notino.hr gdje je trenutačno na sniženju. 

Photo: Instagram @laurapolko

Komentari 0