Beauty
Tihanna

Što to ima novi Rihannin ruž da može koštati 5000 kuna?! Evo nekoliko detalja...

  • Rihanna često uzburka duhove, a sad je to učinila ružem, ali ne bilo kakvim...
  • Optočen s gotovo 1000 Swarovski kristala, ovaj se ruž prodaje u limitiranoj kolekciji i košta 4900 kuna
  • Potpisuje ga Fenty Beauty, izišao je povodom 5. rođendana njezinog brenda i stvarno je poseban

"Kad stavite Fenty Icon ruž, u trenu vas pretvori u badass curu" tako je Rihanna ekskluzivno za InStyle komentirala izlazak njezinog novog ruža koji je cijenom od 4900 kuna (provjereno, na prodajnoj stranici) uzburkao posljednjih dana duhove. Što ekskluzivnošću koja dolazi s tom cijenom i činjenicom da riječ o limiriranoj količini koja je puštena u prodaju, što prekrasnim dizajnom i poslovičnom kvallitetom koja ide uz njezin brend Fenty Beauty.

Novi ruž izdan je u čast petog rođendana Fenty Beautyja i jučer je pušten u prodaju. Kutijica mu je optočena Swarovski kristalima, a RiRi je objasnila kako je baš željela da bude tako posebna. "Željela sam da svima zastane dah kad ruž izvadite iz torbice. Optočen je s 975 kamenčića koji su ručno stavljeni na kutijicu ruža koja je zato svaka jedinstvena" objasnila je Rihanna.

Svaki ruž tako dolazi ne samo u jedinstvenoj luksuznoj kutijici, već i zajedno s certifikatom o autetntičnosti koji je svojom rukom potpisala Rihanna! Otuda cijena? Dobar brend + gomilica Swarovski kristala + Rihannin potpis? A sigurno će postati i kolekcionarski komad...

Fenty Beauty ruž ua 5. godišnjicu brenda | Autor: fentybeauty.com fentybeauty.com

Logično je onda, ako nei zbog čega, a ono zbog cijene, da se Fenty Icon ruž može ponovno napuniti. Stvarno bi bilo šteta da ova kutijica više nema svrhu jednom kad se ruž potroši. Ruž je trenutačno dostupan u 10 nijansi, sedam neutralnih i tri crvene, a promjenom boje možemo odmah i drastično promijeniti izgled. Od nudea od žarke crvene doista je velika razlika.

Možda vas zanima Rihanna ne može bez modnih provokacija, sad je prošetala u najomraženijim čizmama Rubrika Moda Moda

Kremast i ugodan, kao i drugi Fentyjevi ruževi, ovaj rođendanski draguljčić usne njeguje mješavinom vitamina C i E, hijaluronom i aminokiselinama. Ukratko, dobar proizvod po visokoj cijeni. No ako si beauty zaljubljenica... požuri, možda uhvatiš još koji...

Fenty Beauty ruž ua 5. godišnjicu brenda | Autor: fentybeauty.com fentybeauty.com

Photo: Instagram@badgalriri

Komentari 0