Life&style

Omar Sy, zvijezda serije 'Lupin', glumit će u novoj Netflixovoj komediji "Francuski ljubavnik'

  • Francuski glumac Omar Sy mnogima je poznat kao naslovni lik Netflixove serije 'Lupin' koja se počela prikazivati 2021., a ušla je u treću sezonu u jesen 2023. godine
  • Nakon 'Lupina', Omar Sy glumit će u filmu 'French Lover', također za Netflix 
  • Snimanje počinje odmah čim Sy završi sa svojom dužnosti u žiriju u Cannesu

Omar Sy trenutačno je član žirija na Filmskom festivalu u Cannesu, a Francuz će se odmah nakon toga primiti glumačkog posla. Naime, Netflix je s glumcem potpisao ugovor za glavnu ulogu u francuskoj komediji 'French Lover ('Francuski ljubavnik'). Snimanje bi trebalo početi 27. svibnja 2024. u Parizu. Dakle, dva dana nakon što Sy i njegovi kolege iz žirija odluče kome ide Zlatna palma.

Radnja filma 'French Lover' 

Omar Sy će u 'Francuskom ljubavniku' glumiti stanovitog Abela Camaru, koji je u opisu radnje filma opisan kao „velika zvijezda“. Upoznaje Marion, sasvim normalnu djevojku iz susjedstva. Ni jedno od njih ne sluti da će to biti početak velike ljubavne priče.

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix, Omar Sy, Lupin

Marion glumi 38-godišnja Sara Giraudeau. Režiju potpisuje debitantica Nina Rives. Producent je Hugo Gélin, koji je režirao komediju 'Suddenly Papa' s Omarom Syjem 2016. godine.

Možda vas zanima Počeo je Filmski festival u Cannesu: 9 najvažnijih naslova koje ne bi trebalo propustiti Rubrika Life&style Life&style

Omar Sy glumi veliku zvijezdu u filmu, a u stvarnom životu je zapravo jedan od najvećih francuskih glumaca današnjice. Nakon proboja u hit filmu 'Pretty Best Friends' 2011. godine, Francuz je također glumio i u Hollywoodu u dva filma 'Jurassic World'.

'French Lover' bi se trebao pojaviti na Netflixu tijekom 2025. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Omar Sy (@omarsyofficial)

Možda vas zanima Iz maštaonice Johna Krasinskog stigao je film za cijelu obitelj Rubrika Life&style Life&style
Photo: Niviere David/ABACAPRESS.COM/ABACA

Komentari 0