Life&style

Iz maštaonice Johna Krasinskog stigao je film za cijelu obitelj

Blitz i CineStar Cinemas su ovoga vikenda bili mjesto smijeha i odlične zabave i atmosfere okupivši brojne mališane i njihove roditelje povodom premijere filma „Imaginarni prijatelji“ redatelja Johna Krasinskog. Film prepun humora i mašte, oduševio je gledatelje svih uzrasta – od onih najmlađih do starijih, a upravo premijeru filma među prvima nisu propustili pogledati i Branka Krstulović, Jan Kerekeš, Tomislav Jelinčić, Jacques Houdek, Ida Prester, Kristina Bradač, Lucija Lugomer, Mia Čičak - Miach i brojni drugi.

 | Autor:

Film, koji će obožavati i djeca i odrasli, donosi priču o djevojčici Bei, kojoj je u hrvatskoj verziji glas posudila Rina Zoja Radmilov. Bea kroz filmsku avanturu otkriva neobičnu moć uz pomoć koje može vidjeti imaginarne prijatelje drugih ljudi. Na taj način, pokrenula je avanturu ponovnog povezivanja djece sa zaboravljenim imaginarnim prijateljima. Tema filma potaknula je publiku na preispitivanje važnosti prijateljstva, emocionalne povezanosti i dječje mašte. Glumačka postava uključila je iznimno poznata i talentirana imena poput Ryana Reynoldsa i Stevea Carella, u originalnoj verziji, dok su glasovi Maria Petrekovića, Natka Becka, Jadranke Đokić, Renea Bitorajca i Jana Kerekeša dodali likovima domaći šarm.

 | Autor:

Pero Juričić, Lela Margitić, Mia Čičak - Miach i mnogi drugi, osim što su posudili glasove, pridružili su se i samoj premijeri - što je dodatno podignulo atmosferu.

 | Autor:

Film nije samo zabavio gledatelje, već i inspirirao. Iako je naglasak na kreativnosti i mašti, poruka filma govori o tome kako je važno ostati povezan s onime što je u dubini srca svakoga od nas.

Inspirativna priča učinila je premijeru prekrasnim događajem, potičući roditelje na ponovno razvijanje dječje mašte, a djecu podsjetivši da nikada ne prestanu maštati.

 | Autor:

U kino dvorane diljem Hrvatske, u distribuciji Blitz filma, „Imaginarni prijatelji“ stiže redovno od četvrtka 16. svibnja, a ulaznice je moguće kupiti na blagajnama kina ili online putem web stranica cinestarcinemas.hr.

Trailer filma: https://www.youtube.com/watch?v=NaTLLYgi9ZI&t=4s

Photo: None

Komentari 0