Life&style

Novo hit piće? Ekipa na TikToku Cedevitu pije s mlijekom - reakcije su raznolike

  • Brojni su kreatori na društvenim mrežama spremni realizirati neobične ideje kako bi ostvarili zapaženi uspjeh
  • Jedna od njih zasigurno je spoj Cedevite i mlijeka, a upravo je ova kombinacija postala TikTok senzacija
  • Dok se jedni zgražaju nad njome, oni koji su je isprobali tvrde da je ukusna. Bi li se ti odvažila na isprobavanje?

Posljednjih godina susreli smo se s različitim napitcima koji su preko noći postali viralna senzacija. Tako je ove godine svijet zaludila kremasta Dalgona kava. Prije nje imali smo priliku uživati i u Horchati, Kurkuma latteu, Espresso Martiniju... lista je uistinu dugačka (i ukusna).

No, viralne senzacije nisu postali samo napitci koji su mazili naša nepca, već je tu bilo i onih koji su mnogima izazvali probavne tegobe. Nadalje, bilo je tu i onih čija je konzumacija izazvala pravu raspravu na društvenim mrežama. U tu skupinu zasigurno spada kombinacija mlijeka i Coca Cole koja je posebno popularna u azijskim zemljama.

Možda vas zanima Vrući trend kave: Uživat ćeš u ovoj jesensko-zimskoj verziji Dalgona kave Rubrika Life&style Life&style

Jedan novi napitak ovoga puta nije nas odveo na drugi kraj svijeta, već mu je ishodište Lijepa naša. Radi se o kombinaciji mlijeka i Cedevite, a ovaj spoj izazvao je veliko zanimanje na TikTok-u. Ondje se pojavilo nekoliko videa u kojima akteri isprobavaju ovu neobičnu kombinaciju, a sudeći prema njihovim reakcijama ona je itekako ukusna.

@jankojanic

Reply to @verazdera Tagaj frenda koji ti mora napraviti ovu cedevitu!!😍😍😍 ##fyp ##foryou

♬ original sound - jankojanic
Možda vas zanima Ove zime uživat ćemo u aromatičnom koktelu od džina i kruške - imamo i recept! Rubrika Life&style Life&style

Za ili protiv?

"Je li ovo normalno, kako to može biti fino?", "Nakon ovog treba mnogo WC papira", bili su samo neki od komentara u kojima su njihovi autori iskazali nevjericu prema ovom napitku.

S druge strane, bilo je i onih koji su se spremno odvažili isprobati ga. "Ja sam to probala napraviti i super je", "Nije tako loše kako se čini", "Ja sam to odmah probao kad sam vidio i nije bilo strašno", neki su od komentara koji pozitivno ocjenjuju ovu nesvakidašnju kombinaciju.

@mariianailic

Ovo je legendarno 😂 @jankojanic

♬ original sound - mariianailic
Možda vas zanima Snježni punč pravi je zimski napitak: miriše na rum, izgleda kao snijeg Rubrika Life&style Life&style

Uspješno kreiranje sadržaja

Rekli bismo kako je najbolji opis ovog slučaja poslovica "Sto ljudi, sto ćudi". Također, važno je napomenuti kako je ovo piće kreirano s ciljem stvaranja duhovitih videa, a sudeći prema pregledima i interesu koje je proizvelo itekako je uspjelo u svom naumu.

Ako si iz znatiželje poželjela isprobati ovu zanimljivu kombinaciju trebaš slijediti ovaj jednostavni recept. U čašu nasipaj Cedevitu, šećer i malo soli, ulij vodu te naposljetku dodaj malo mlijeka. Za kraj trebaš promiješati sve sastojke i to je cijela mudrost. Hoćeš li se odvažiti isprobati ovaj napitak?

 

Photo: Shutterstock/instagram

Komentari 0