Life&style

Novi trend: božićna drvca u crnoj boji izgledaju fantastično - i stvarno posebno

  • Crno božićno drvce možda se čini kao neobičan izbor, ali nitko ne može osporiti da izgleda stvarno efektno
  • Ovaj je trend novijeg datuma (sjećaš li se kad su u modu došle bijele jelke?), ali sve više ljudi se sviđa
  • DEvo nekoliko primjera savršeno ukrašenih crnih drvca, možda te inspiriraju za nabavku jednog

Vjerojatno je velika šansa da misliš kako crno božićno drvce baš i ne asocira na blagdansko veselje i zabavu, ali ovo trendi drvce može biti jednako prigodno kao i tradicionalno zeleno. Ili bijelo, ako si prigrlila takvo u proteklim godinama. Crnim božićnim drvcima popularnost u posljednje vrijeme posebno raste, a ukrasi na njima svake su godine sve svečaniji i inovativniji.

Bi li ovim velikim napuhancima ukrasila svoj dom ili vrt? Možda vas zanima Ne, ne postoje prenapadni božićni ukrasi. Što misliš o ovim 2 metra visokim napuhancima? Rubrika Life&style Life&style

Prekrasan način na koji crno božićno drvce može doći do izražaja jest da se ukrasi bijelim lampicama, kuglicama i ostalim ukrasima za ultra elegantan efekt. Crna boja tada neće biti toliko izražena te će cijelo drvce izgledati jako otmjeno. Druga opcija je ukrasiti ga metalik dekoracijama koje će se predivno istaknuti na tamnoj, crnoj podlozi. I zlatna i srebrna imaju efekt dekadencije i podsjećaju na tradicionalan božićni dekor. Naravno, uvijek se mogu koristiti i ukrase koje i inače stavljamo na božićno drvce. Ako je ideja pak ostati u potpuno tamnom tonu, izbor su i tamniji ukrase u sivoj, crnoj i srebrnoj boji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dulce (@dulce_olivera)

Inspiriraj se predivno ukrašenim crnim jelkama koje možeš koristiti svake godine iznova, a svaki put s drugačijim dekoracijama!

Možda vas zanima Božićni ukrasi na koje sam slučajno naletjela su me dobro nasmijali. Bi li tako okitila drvce? Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram@realbryannaalexis

Komentari 0