Life&style

Božićni ukrasi na koje sam slučajno naletjela su me dobro nasmijali. Bi li tako okitila drvce?

  • Počelo je jedno od najblještavijih doba u godini kad s puno veselja kitimo svoje domove
  • I dok pomno biraš lampice i kuglice za svoj bor, pogledaj kakve sam lude ukrase pronašla u trgovini
  • Tradicionalisti ih vjerojatno ne bi stavili na božićno drvce, no vjerujem kako će se i oni nasmijati

Stiglo je jedno od najljepših i najiščekivanijih doba u godini, adventsko vrijeme kada nas već naveliko hvata božićna euforija. Iako su trgovine okićene još od početka studenog, većina nas svoje domove počinje ukrašavati s početkom Adventa. Nedavno je i službeno započela blagdanska sezona, pa je vrijeme da u svoj dom uneseš malo božićnog duha. Kako je i mene uhvatila božićna groznica, prilikom svog kratkog putovanja u Njemačku počela sam tražiti što originalnije kuglice za bor, nadajući se da ću pronaći nešto drugačije nego li u našim trgovinama, a ovakvima se nisam nadala.

 | Autor: Kohola surf Kohola surf

Možda vas zanima Upoznaj 10 sjajnih hrvatskih brendova i kreativaca čiji su cool proizvodi savršena ideja za božićni poklon Rubrika Life&style Life&style

U trgovinama se mogu pronaći najrazličitije dekoracije za ukrašavanje doma, od svjetlećih vijenaca, zvijezda, ukrasa i kuglica za bor. I sama sam tako krenula u potragu po trgovinama, a naišla sam na jednu kojoj sam se začudila, i dobro nasmijala. Ovakve kuglice, nikad prije nisam vidjela, a vjerujem, nisu ni mnogi drugi. Kuglica za bor u obliku WC školjke krasi punu policu jedne trgovine božićnim ukrasima.

 | Autor: Kohola surf Kohola surf

Nakon svjetlećih zvijezda, ovo je nova božićna hit dekoracija - i IKEA je ima!

I dok svi pomno biramo ukrase i najljepše kuglice kojima ćemo okiti svoje božićno drvce, pa posežemo i za mnogim ručno oslikanim dekoracijama, mogu se eto, u mnoštvu dekoracija pronaći i ovakve. Ne znam kako je nekome palo na pamet da bi ovo bila dobra ideja za Božić, no svakako sam se nasmijala.

 | Autor: Kohola surf Kohola surf

Kuglice za bor u obliku wc školjke imaju i unutrašnjost ispunjenu - ne vodom nego plavim šljokicama. Kako bi dekoracija bila potpuna, to nije sve, pa sam osim wc školjke naišla i na kuglice u obliku toalet papira. Ove ukrase našla sam u Depotu, njemačkoj trgovini za uređenje doma, a cijena kuglice u obliku wc školjke je oko 67 kuna, dok toalet papir kuglica košta oko 45 kuna. 

Možda vas zanima IKEA ima predivne božićne dekoracije, a nudi i poseban popust. Evo kako do njega! Rubrika Life&style Life&style
Photo: Kohola surf

Komentari 0