Life&style

Nova sezona 'Krune' pod kritikama: "Oni će tu aferu prikazati samo nekoliko tjedana nakon kraljičine smrti"

  • Uskoro stiže nova sezona hit serije 'Kruna', fanovi jedva čekaju nove nastavke
  • U petoj sezoni bit će prikazano razdoblje 90-ih i početka 2000-ih u Buckinghamskoj palači te razvod Charlesa i Diane
  • Netflix u najavama nije otkrio mnogo, no prema izvorima, planiraju prikazati moguću aferu princa Philipa, što je naišlo na kritike javnosti

Svi s nestrpljenjem iščekuju petu sezonu popularne Netflixove drame o britanskoj kraljevskoj obitelji, 'Kruna', a streaming platforma sad je izazvala razne negativne reakcije u javnosti nakon što je objavljeno da navodno planiraju prikazati princa Philipa kako započinje izvanbračnu aferu.

U petoj sezoni povijesne drame očekuje se i vremenski skok te će publika biti transportirana u 90-e u Buckinghamskoj palači, a ulogu kraljice Elizabete II. u novim će nastavcima od Olivije Colman preuzeti Imelda Staunton, poznata kao zločesta Dolores Umbridge iz Harryja Pottera.

Princa Philipa nakon Tobiasa Menziesa u petoj će sezoni igrati zvijezda serije 'Igra prijestolja', Jonathan Pryce, a ulogu princeze Margaret nakon Helene Bonham-Carter, imat će Lesley Manville. Očekuje se kako će kako će nove epizode prikazivati događanja barem za dvije ili tri godine unaprijed, s 1992. kao godinom kad su Charles i Diana službeno objavili rastavu.

Serija 'Carica' na Netflixu Možda vas zanima Sutra na Netflix stiže kraljevska drama 'Carica': Može li priča o omiljenoj Sisi postati nova 'Kruna'? Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Netflix Netflix

Prema izvorima, intimne scene između vojvode od Edinburgha i bliske prijateljice, grofice Mountbatten od Burme, Penelope Knatchbull (Natascha McElhone), prikazuju njih dvoje kako se drže za ruke, dok Philip priča o svojim bračnim nevoljama.
Dickie Arbiter, glasnogovornik kraljice Elizabete II. od 1988. do 2000. kritizirao je scene te rekao je kako su "neukusne".

"Samo nekoliko tjedana nakon što je nacija položila Njeno Visočanstvo na vječni počinak uz princa Philipa, ovo je jako neukusno i iskreno, okrutna glupost!", rekao je Dickie Arbiter za The Sun.

 | Autor: Netflix Netflix

Što će točno biti prikazano saznat ćemo 9. studenog, kad je na Netflixu predviđena premijera nove sezone. Iz 'Krune' su nedavno objavili i poziv za casting mladog glumca koji će utjeloviti princa Harryja u već najavljenoj šestoj sezoni. "To je vrlo važna uloga u ovoj nagrađivanoj dramu te tražimo snažnu fizičku sličnost... Snimanje će započeti u studenom 2022. u Ujedinjenom Kraljevstvu", stoji u oglasu objavljenom online. Dodano je i kako prijašnje glumačko iskustvo nije preduvjet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meg Bellamy (@megkbellamy)

Nedavno je objavljeno i tko će utjeloviti mladu Kate Middleton tijekom njenih studentskih dana, a ulogu je dobila mlada glumica Meg Bellamy, dok će princa Williama utjeloviti Ed McVey.

Možda vas zanima Evo tko je glumica koja će glumiti Kate Middleton u šestoj sezoni 'Krune' Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: Pixsell/PA

Komentari 0