Life&style

Evo tko je glumica koja će glumiti Kate Middleton u šestoj sezoni 'Krune'

  • Iako još nije prikazana ni peta sezona popularne Netflixove serije 'Kruna', već se naveliko priča o detaljima šeste, vjerojatno i posljednje sezonu
  • Upravo je okriveno i tko će utjeloviti Kate Middleton u njenim godinama na fakultetu, kad je tek upoznala princa Williama
  • Uloga koju su željeli mnogi pripala je mladoj Meg Bellamy, iako nije imala prethodnog glumačkog iskustva

Serija o životu britanske kraljevske obitelji, odnosno kraljice Elizabete II., već godinama donosi uzbudljivu priču i detalje koji nisu bili poznati javnosti. 'Kruna', čiju ćemo premijeru pete sezone moći gledati u studenom ove godine, mnoge je mlade i dotad nepoznate glumce pretvorila u prave zvijezde.

Potraga za glumicom koja bi mogla utjeloviti mladu vojvotkinju od Cambridgea, Kate Middleton, bila je zahtjevna, a odabir je pao na 19-godišnju Meg Bellamy. Prema Deadlineu, Bellamy se pojavila na otvorenom castingu, iako nije imala glumačkog iskustva. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meg Bellamy (@megkbellamy)

"Uštipnite me, molim vas", napisala je Bellamy u objavi na Instagramu, koja je zasad jedina na njenom profilu. "Jako sam uzbuđena najaviti kako ću glumiti Kate Middleton u šestoj sezoni Netflixove serije 'Kruna'. Počašćena sam što ću biti dio nevjerojatne glumačke postave i ekipe i trudit ću se da Kate predstavim u pravom svjetlu".

Meg Bellamy rođena je u Berkshireu, a Kate će utjeloviti u razdoblju njenog pohađanja Sveučilišta St. Andrews, od 2001. do 2005., kad je i započela njena veza s princom Williamom.

Par je zajedno studirao na smjeru povijesti umjetnosti, iako je William kasnije promijenio smjer u geografiju. Ulogu mladog princa Williama dobio je Ed McVey, koji je rekao kako je "apsolutno uzbuđen" zbog uloge. Iz Netflixa tek trebaju otkriti koji će točno trenuci odnosa vojvode i vojvotkinje od Cambridgea biti prikazani u 'Kruni', a pretpostavlja se kako će biti uključen i skijaški izlet u Klosters, kad su svi shvatili da su William i Kate postali ljubavni par.

Kate, William i obitelj Možda vas zanima Princ William i Kate Middleton sele se u novu kuću koja ima bogatu, ali i skandaloznu povijest Rubrika Life&style Life&style

Posljednja, šesta sezona 'Krune', prikazat će i raniji period Williamovog života, gdje će ga kao tinejdžera utjeloviti glumac Rufus Kampa. Iako će u petoj sezoni biti prikazan raspad braka princa Charlesa i princeze Diane, tek će šesta sezona prikazati posljedice i razvoj događaja nakon Dianine smrti, 1997.

Peta sezona popularne serije 'Kruna' stiže na Netflix u studenome, a obuhvaća razdoblje na prijelazu u 21. stoljeće Iako se pretpostavljalo da će sezona završiti u 2002. godini, kad je kraljica izgubila i sestru i majku, izgleda da će se radnja proširiti do vjenčanja Charlesa i Camille tri godine kasnije Brak Charlesa i Camille se smatra kao završetak jedne turbulentne ere u kraljevskoj obitelji i početak nove.

Kraljicu će u petoj sezoni glumiti Imelda Staunton, poznata po ulozi zločeste Dolores Umbridge u Harryju Potteru. U ulozi princeze Diane bit će Elizabeth Debicki, poznatu iz filma "Veliki Gatsby", a Dominic West će utjeloviti princa Charlesa. 

S obzirom na to da je svaka sezona 'Krune' dosad pokrivala jedno desetljeće, očekivalo se da će biti slično i s petom sezonom. Početak je predviđen oko 1990., a pretpostavljalo se da će sezona završiti u 2002., kada je kraljica izgubila majku i sestru. Ipak, The Sun je otkrio da će se radnja produžiti do 2005., odnosno do vjenčanja Charlesa i Camille. 

 | Autor: Instagram Instagram

Peta i šesta sezona tako će obuhvatiti razdoblje života kraljevske obitelji od čak gotovo dva desetljeća, pojavljivanje Meghan Markle, skandal u koji je bio upleten princ Andrew, ali i smrt princa Philipa.

princ Harry i princ William Možda vas zanima Video postao viralan nakon 11 godina: Što je princ Harry rekao bratu dok je Kate hodala prema oltaru? Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram @katemiddletonphotos

Komentari 0