Life&style

Nova 'Mrzovoljna Mačka' postala je internetski hit, pogledaj kakve face radi

  • „Stvarno, ozbiljan si? Baš moraš sada?“ – čini se kao da to govori pogled mačke Kitzie
  • Mrzovoljna Kitzia iz Floride jasno pokazuje koliko joj ljudi idu na živce 
  • Na Instagramu mačke Kitzie možeš vidjeti razne izraze nove „Mrzovoljne Mačke“ 

Sjećaš li se fotografija i videouradaka takozvane „Grumpy Cat“ koje su kolale Internetom? Bila je to jedna jako namrgođena mačka (nažalost, uginula je). Danas se pojavila nasljednica: mačka Kitzia bori se za titulu nove „Mrzovoljne mačke“ – a čini se da je još mrzovoljnija od originala. 

Pogled koji jednostavno govori: „Pusti me na miru!“ 

Kad Kitzia pogleda u kameru, snimateljici sigurno nije svejedno kad vidi kako ova mačka ljutito gleda u njen mobitel. Međutim, vlasnica Viktoria, koja snima svoju ljubimicu, kaže sljedeće: Kitzia zapravo voli ljude! Samo (iz)gleda jako uvrijeđeno kad mora s njima imati posla. 

Na Instagramu je ova opaka mačka postala superstar – pogledaj malo njen profil i razne izraze lica… Doista nevjerojatno.

Možda vas zanima Jesi li znala da tvoja mačka najviše mrzi ovih 5 stvari? Zato sljedeći put pripazi... Rubrika Life&style Life&style

 

Možda vas zanima Perdita, najgora mačka na svijetu ipak je pronašla dom i nove vlasnike Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    mrgud