Life&style
Tetris gumeni bomboni

Nostalgija na najslađi način: Izašli su Tetris gumeni bomboni i odmah su postali instant hit

  • Ukusna kombinacija slasnih gumenih bombona u kombinaciji s legendarnom videoigrom? 
  • Rijetko koji gamerski nostalgičar može odoljeti ovim Powerbeärs gumenim bombonima u obliku slagalica iz kultne igrice Tetris 
  • Povrh svega, bomboni su vrlo ukusni i izrađeni su od 100% prirodnih sastojaka: Pripremi se za potpuno novo iskustvo grickanja!
  • Pročitaj više: Možeš li vjerovati da je legendarna igrica Tetris upravo proslavila 37. rođendan?

Oni malo stariji sigurno će se sjetiti pomame koja je vladala za Tetrisom. Prije Tiktok videa i online kvizova, postojao je Tetris, vrhunski način da se zabavimo i odgodimo ono što trebamo raditi. Imaš rok za izvješće? Žao mi je, moram pobijediti ovaj visoki rezultat. Obveze kod kuće? Ne mogu sada stati, ne mogu ni skrenuti pogled dok ove ciglice lete! Obiteljske obveze? Idi tati, zar ne vidiš da radim nešto ozbiljno!

A sada su tu i gumeni bomboni u s temom Tetrisa. Ako si mislila da su gumeni bomboni namijenjeni isključivo djeci, razmisli još jednom. Tvrtka Powerbeärs predstavlja inovativne bombone bez odustajanja od fenomenalnih okusa, a veliki je plus da su njihove slastice i zdrave. Uostalom, nitko više ne želi žvakati slastice pune šećera s djetinjastim dizajnom. 

Možda vas zanima Izašlo je novo ljetno izdanje Domaćice, berry mix nam donosi okuse čokolade, vanilije i bobičastog voća Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: www.tetris-gummies.powerbears.com www.tetris-gummies.powerbears.com Foto: www.tetris-gummies.powerbears.com

Powerbeärs gumene bombone su pažljivo izradili profesionalci za hranu i ljubitelji igara u potrazi za dokazivanjem da gumeni bomboni mogu biti zabavni, a opet se uklapaju u zdraviju prehranu. Ovi ukusni slatkiši napravljeni su sa 100% prirodnim sastojcima te 20% voćnog soka, vrijednim hranjivim tvarima i cool dizajnom. Od njih će ti se eventualno povećati endorfin, umjesto šećera u krvi!

Powerbeärs Tetris gumeni bomboni dolaze u sedam različitih okusa, za svaki element (tetromin) posebno: jabuka, kupina, pasiflora, borovnica, naranča, breskva i višnja. Ovi neodoljivi bomboni trenutačno su dostupni u Austriji, Francuskoj, Njemačkoj, Nizozemskoj, Poljskoj, Švicarskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu, a nadamo se kako će uskoro doći i do naših polica. 

Možda vas zanima U Orijent stižu 4 nova okusa sladoleda; jedan inspiriran legendarnim koktelom zvuči kao pravi ljetni hit! Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Amazon Amazon Foto: Amazon, Tetris gumeni bomboni

Photo: Amazon

Komentari 0