Life&style

Izašlo je novo ljetno izdanje Domaćice, berry mix nam donosi okuse čokolade, vanilije i bobičastog voća

Baš kao i svi normalni slatkoljupci, tako i mi obožavamo Domaćicu. Originalna verzija nam je uvijek najbliža srcu, ali isto tako jako volimo isprobavati i nove okuse. Tako su nam neki ostali u divnom sjećanju, poput kokosa, medenjaka ili naranče,.bijela je također prefina, baš kao i mnoge druge.

Mini tortica Kraš Možda vas zanima Stiglo je ljetno izdanje legendarnog slatkiša - Mini Tortica s kokosom. Bez ovoga nećemo na plažu... Rubrika Life&style Life&style

Na red je stigla i Domaćica s vanilijom i bobičastim voćem, zove se Berry mix i čini se kao idealan ljetni okus. Omiljeni čokoladni keksi s malinama, kupinama i ostalim bobičastim voćem imaju fini gorkasto-slatki okus i oduševit će sve fanove Domaćice.

 | Autor: Instagram @kras_hrvatska Instagram @kras_hrvatska

"Uživaj u ljetu uz neodoljivu kombinaciju čokolade, vanilije i bobičastog voća" poručuju iz Kraša, a novi okus Domaćice može se pronaći u Konzumu i Kraš bonbonnièreama.

Možda vas zanima Ljubitelji sladoleda pripremite se: Ledo je izbacio kornet s okusom cotton candy i malina! Rubrika Life&style Life&style

Inače, prije tjedan dana Kraš je objavio i da nam je pripremio obiteljsko pakiranje Domaćice u novom 'Biiiig pakiranju'. Kutiju je zamijenila vrećica u koju stane čak pola kilograma Domaćica. Iz Kraša tvrde da je idealna za "velika ili mala summer party druženja".

Photo: Instagram @kras_hrvatska

Komentari 0